[]

kedim hasta ( sanırım)

üç dört gündür doğru düzgün bir şey yemiyor. dünden beri de suç içmek istemiyor. normalde çok hareketli ve istahlidir, üç dört gündür süreli uyuyor. burnu kuru, solunumu biraz hırıltılı.

veterinere götürmek dışında tavsiyeniz var mı? ne iyi gelir, napmaliyim?


 
kedilerde birkaç gündür devam eden iştahsızlık ciddi bir sorun göstergesi, veterinere götürmeniz şart; öncelikle bunu bilin. kedinizi en çok sevdiği yiyecekle kandırmaya çalışın, ilgilenmiyorsa hiç burada başka yanıt beklemeden veteriner hekime gidin. yiyorsa yine gidin.


  • evde liyakat kalmamis  (03.07.18 11:24:27) 
Kediler ciddi anlamda hastalanmadığı sürece yemeden içmeden kesilmez evde yapılabilecek bir müdahele yok. Veterinere götürmemekte direnirseniz kedinizi kaybedebilirsiniz bile özellikle böbrek hastalıklarında geç müdahele bir işe yaramıyor. Yeme içmeden kesildiği için dehidrasyona da girmiş şu sıcaka çok tehlikeli..


  • neferkitty  (03.07.18 11:25:13) 
veterinere gittik, bir şeyi yokmuş. diş degistiriyormus. ve iç parazit aşırı yapıldı.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (03.07.18 12:00:03) 
Yememek icmemek bobreklerle ilgili sikintilari dusundurdu, tuvaletini takip edin. Bir sorun yoksa sevebilecegi baska seyler verin. Karper peyniri, dardanel vs


  • red g  (03.07.18 12:25:53) 
Bulunduğunuz şehri bilmiyorum ama burda hava aşırı sıcak. Hayvanlar da etkileniyor ani sıcaklık yükselmesinden tabi. Sıcaktan etkilenmiş olabilir yavrunuz.


  • megalomaniac  (03.07.18 15:22:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.