sabah gelen maillerle fark ettim. annemin üzerine olan ttnet, habersizce playstore dan 480 lira çekim yapmış. ne bir onay ne bir şey. sonra internette araştırınca farkettim ki çoğu kişiyi bu şekilde dolandırmışlar. ttnet de buna göz yumuyor tabi ki.

eksisozluk.com

şimdi ne yapmak lazım ben bilemiyorum. müşteri hizmetlerinden bir bok çıkmadı doğal olarak. aboneliği toptan kapattırsak o ücreti bizden haşırt diye alırlar. ama kapattırıp kurtulmak da istiyorum. tüketici mahkemesine dilekçe yazıcam.

hiç kafam basmaz böyle şeylere. bi yardım napmam lazım?

rezalet gibi rezalet yemin ederim. milleti bin lira bin lira dolandırmışlar. gün sonunda sözlük başlığı olur bu.

 

Donanimhaber deki linkte aboneligi kapatsan bile yine de cekmeye devam edebiliyorlarmis. Annenizin google play store a kaydi yoktu, degil mi?

scars dont fade

Aynısı Başıma geldi. Hukuki işlem başlattık. Ttneti kapattık. Otomatik ödemeyi iptal ettirdim. Parayı bir defa ödersen hayatta geri alamazsın. Ödeme itiraz et. Binlerce kişinin başına gelmiş

roe

Simdi soyle. Play store aboneligimiz yoktu daha bu sabah acilmis. Ardindan da islemler yapilmis. Turk telekoma gidip fraud kaydi actirdik. Incelenip geri donus yapilacak diyorlar ama sanmiyorum ki ilgilensinler. Otomatik odeme talimatimiz yok. Faturaya yansir ise ay sonunda btk ya sikayet edin dediler.

Olay ttnetin guvenlik acigi bence. Zira telefona ne bir onay mesaji geldi ne bir sey. Hop satin alinmis. Nedir bu ya.

Kapattirmadik su an parayi odememek icin. Bi an once kurtulmak istiyorum ttnetten ama.

rayde

2008 den bu yana olam bir açıkmış . Bilerek kapatmıyorlar. Sonuçta TTnet para kazanıyor. Geçen hafta playstoredan 600 liralık oyun alınmış hesabımdan. Üyeliğime girip tel no yü bile değiştirmiş oç ları doğrulama kodu alabilmek için

roe

Ben mevzuyu anlayamadim. Sozluktekini de okudum ama. Playstore'dan ttnet aboneligi uzerinden bir sey satin alinabiliyor mu? Boyle mi gerceklesmis?

Buyuk gecmis olsun. Umarim bizim de basimiza gelmez.

isott

Playstore.com
Site bu. Ttnet e bağlı oyun satiyorlar.

Aslinda olay dolandirilmaktan ziyade yillardir olmasina ragmen ttnet in olaya goz yummasi. Sirf ceplerine para giriyor diye. Kendi kendilerine yaptiklarini düşünüyorum o derece.

rayde

Simdi anladim tesekkurler.

isott

eksisozluk.com

Dayanamadim bi rezalet basligi da ben actim. Mumkun oldugunca uzak durun ttnet den.

rayde
1

mobil görünümden çık