[]

ttnet playstore dolandırıcılığı

sabah gelen maillerle fark ettim. annemin üzerine olan ttnet, habersizce playstore dan 480 lira çekim yapmış. ne bir onay ne bir şey. sonra internette araştırınca farkettim ki çoğu kişiyi bu şekilde dolandırmışlar. ttnet de buna göz yumuyor tabi ki.

eksisozluk.com

şimdi ne yapmak lazım ben bilemiyorum. müşteri hizmetlerinden bir bok çıkmadı doğal olarak. aboneliği toptan kapattırsak o ücreti bizden haşırt diye alırlar. ama kapattırıp kurtulmak da istiyorum. tüketici mahkemesine dilekçe yazıcam.

hiç kafam basmaz böyle şeylere. bi yardım napmam lazım?

rezalet gibi rezalet yemin ederim. milleti bin lira bin lira dolandırmışlar. gün sonunda sözlük başlığı olur bu.

 
Donanimhaber deki linkte aboneligi kapatsan bile yine de cekmeye devam edebiliyorlarmis. Annenizin google play store a kaydi yoktu, degil mi?


  • scars dont fade  (13.01.16 12:58:38) 
Aynısı Başıma geldi. Hukuki işlem başlattık. Ttneti kapattık. Otomatik ödemeyi iptal ettirdim. Parayı bir defa ödersen hayatta geri alamazsın. Ödeme itiraz et. Binlerce kişinin başına gelmiş


  • roe  (13.01.16 13:10:52) 
Simdi soyle. Play store aboneligimiz yoktu daha bu sabah acilmis. Ardindan da islemler yapilmis. Turk telekoma gidip fraud kaydi actirdik. Incelenip geri donus yapilacak diyorlar ama sanmiyorum ki ilgilensinler. Otomatik odeme talimatimiz yok. Faturaya yansir ise ay sonunda btk ya sikayet edin dediler.

Olay ttnetin guvenlik acigi bence. Zira telefona ne bir onay mesaji geldi ne bir sey. Hop satin alinmis. Nedir bu ya.

Kapattirmadik su an parayi odememek icin. Bi an once kurtulmak istiyorum ttnetten ama.
  • rayde  (13.01.16 13:17:18) 
2008 den bu yana olam bir açıkmış . Bilerek kapatmıyorlar. Sonuçta TTnet para kazanıyor. Geçen hafta playstoredan 600 liralık oyun alınmış hesabımdan. Üyeliğime girip tel no yü bile değiştirmiş oç ları doğrulama kodu alabilmek için


  • roe  (13.01.16 13:19:59) 
Ben mevzuyu anlayamadim. Sozluktekini de okudum ama. Playstore'dan ttnet aboneligi uzerinden bir sey satin alinabiliyor mu? Boyle mi gerceklesmis?

Buyuk gecmis olsun. Umarim bizim de basimiza gelmez.
  • isott  (13.01.16 14:19:14) 
Playstore.com
Site bu. Ttnet e bağlı oyun satiyorlar.

Aslinda olay dolandirilmaktan ziyade yillardir olmasina ragmen ttnet in olaya goz yummasi. Sirf ceplerine para giriyor diye. Kendi kendilerine yaptiklarini düşünüyorum o derece.
  • rayde  (13.01.16 14:24:32) 
Simdi anladim tesekkurler.


  • isott  (13.01.16 14:34:21) 
eksisozluk.com

Dayanamadim bi rezalet basligi da ben actim. Mumkun oldugunca uzak durun ttnet den.
  • rayde  (13.01.16 14:39:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.