(2)
pc'den anlayan arkadaşlar bakabilir mi
arkadaşlar kullandığım laptop modeli dell precision m4800. laptop'u bir süredir kullanıyorum.laptop yurtdışından ağabeyim tarafından getirildi. bir sorun yoktu bir süredir. lakin son 2-3 gündür sıkıntı yaşıyorum. durduk yere pat diye olağanüstü bir yavaşlık oldu pc'de. baya bir ağırlaştı. sebebini a
arkadaşlar kullandığım laptop modeli dell precision m4800. laptop'u bir süredir kullanıyorum.laptop yurtdışından ağabeyim tarafından getirildi. bir sorun yoktu bir süredir. lakin son 2-3 gündür sıkıntı yaşıyorum. durduk yere pat diye olağanüstü bir yavaşlık oldu pc'de. baya bir ağırlaştı. sebebini anlayamadım. birkaç gündür bir şey de indirmedim. oyuna girmeye çalıştım direct x hatası verdi. sorun tam olarak ne bilmiyorum. anlayan arkadaşlar önerilerde bulunabilir mi ? pc'de yer problemi falan da yok. tamirciye götür demeyin oraya götürmemek için buraya danışıyorum.
0
Malware falan yemiş olabilirsin arka planda saçma sapan şeyler çalışıyor olabilir. Uğraşmaya gerek yok bi format at düzelsin.
0
bos gezenin bos ustasi
(
10.11.18)