Giriş
(3)

Lambader tavsiyesi?

arenas
Arkadaşlar,şöyle odanın köşesine koymalık,sade, dimmable,mümkünse led ampüllü,daha çok kitap okuma amaçlı bir lambader tavsiyeniz var mıdır acaba?Teşekkürler
Arkadaşlar,şöyle odanın köşesine koymalık,sade, dimmable,mümkünse led ampüllü,daha çok kitap okuma amaçlı bir lambader tavsiyeniz var mıdır acaba?
Teşekkürler
0
arenas
(30.11.19)
ikea lersta'nın kendinden dimmerı yok fakat elektrikçide sonradan buna çevirebilirsin. ayaklı ve başlığını istediğin gibi ayarlayabildiğin için çok kullanışlı, istersen başlığını yere eğebilir istersen tavana çevirip odada daha soft bir ışık elde edebiliyorsun, koltuğun yatağın yanında köşede her yerde güzel duruyor, fiyatı 200 civarıydı en son fakat koçtaştakiler bile 150 den başlıyor, çok uzun süredir kullandığım için bu fiyat verilir diye düşünüyorum
0
freebird5406_2
(30.11.19)
inşallah bir gün şunu alacağım: www.ledaydinlatma.com
0
prole
(30.11.19)
İyi yansımalı dolaylı aydınlatma sağlayan bir armatürdür, ancak her projeye uygun olmayabilir. Kullanım durumu tamamen sizin planlamanıza bağlıdır.

Duvar Tipi Lambalar HOKASU WL1

ulight.com.tr
0
mustafa_2025
(06.06.25)
(5)

Ev Aydinlatma

skulldragon
Oda aydinlatmalarinda tavanda bir suru minnak ampulun oldugu aydinlatma cesidi var ya, o tur bir aydinlatma istiyorum aslinda goz yormayacak, tek bir kaynaktan cikip garip golgeler yaratmayacak ama oyle bir imkanim su an yok. Alternatif ne yapilabilir? Insaatsiz, alinabilecek bir aparat veya urun il
Oda aydinlatmalarinda tavanda bir suru minnak ampulun oldugu aydinlatma cesidi var ya, o tur bir aydinlatma istiyorum aslinda goz yormayacak, tek bir kaynaktan cikip garip golgeler yaratmayacak ama oyle bir imkanim su an yok. Alternatif ne yapilabilir? Insaatsiz, alinabilecek bir aparat veya urun ile vs.
0
skulldragon
(02.10.19)
şu iş görür mü acaba : amzn.to
0
brkylmz
(02.10.19)
Led mi acaba dediğiniz?
0
SiyamkedisiZorro
(02.10.19)
Direk tavana bakan ayaklı lambalar var. Bunlar eski tip lamba olduğu için 200W civarı elektrik harcıyor ama içindeki sokete uygun led lamba ile 10 kat kadar düşük enerji harcar.

i.postimg.cc
0
reactionic
(02.10.19)
genel olarak gözü yormayan aydınlatmalar füme veya siyah camlı olan avizelerdir şu modellere bakabilirsiniz
www.evbu.com
0
scellat
(30.11.24)
UGR adı verilen bir gösterge vardır. Bu, bir armatürün göz kamaştırma ve rahatsızlık yaratma seviyesini gösterir.
Bu değerin ne kadar düşük olması, o kadar konforlu bir aydınlatma anlamına gelir.
En konforlu armatürler, ışık kaynağının doğrudan görünmediği modellerdir. Örneğin, tavan armatürlerinde ışık kaynağı gövdenin içinde derin bir şekilde yerleştirilmelidir.
Aydınlatmayı, ışığın doğrudan görüş hattınızı kesmeyecek şekilde planlamanız gerekir. Ana ışık ise yansımalı olmalıdır.
Bu şekilde tasarlanan bir mekânda bulunmak çok daha konforlu olur.

Ayrıca spot lamba (ulight.com.tr) seçenekleri ile de doğru yönlendirilmiş ve kontrollü ışık çözümleri oluşturabilirsiniz.
0
mustafa_2025
(06.06.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.