Giriş
(2)

2003 yılındaki paranın bugünkü karşılığı

naylonlee
2003 yılındaki 767.800.000 tl bugünün parasıyla ne kadar eder? Bu nasıl hesaplanır?
2003 yılındaki 767.800.000 tl bugünün parasıyla ne kadar eder? Bu nasıl hesaplanır?
0
naylonlee
(13.07.19)
3519 tl enflasyona gore.
0
K1773R_QU3NN
(13.07.19)
dolar bazında hesaplarsan,

767.8/1.45*5.72 = 3028

amerikan dolarının da her sene yuzde 2 değer kaybettiğini hesaba katarsan 4000 lira civarı eder
0
s0phiesw0rld
(13.07.19)
(2)

bu insan kim acaba?

sparkle kiddle
https://www.instagram.com/p/BzSqyDBhnVv/?igshid=wboa04j3rvkg
0
sparkle kiddle
(13.07.19)
sanırım bu kişi

www.instagram.com
0
feelthepeace
(13.07.19)
gökçe duru
0
K1773R_QU3NN
(13.07.19)
(2)

Nasıl fikir?

Pertev nail
Merhaba, yardıma muhtaç insanlar için bir fikir aklıma geldi. Bir youtube kanalı açılacak ve ülke çapında duyurusu yapılacak. Sonra herkes bu kanala abone olacak ve bu kanaldan her gün yardıma muhtaç birinin videosu paylaşılacak. Herkes gün içerisinde mutlaka o videoya tıklayacak/izleyecek. Bu izlen
Merhaba, yardıma muhtaç insanlar için bir fikir aklıma geldi.

Bir youtube kanalı açılacak ve ülke çapında duyurusu yapılacak. Sonra herkes bu kanala abone olacak ve bu kanaldan her gün yardıma muhtaç birinin videosu paylaşılacak. Herkes gün içerisinde mutlaka o videoya tıklayacak/izleyecek. Bu izlenmelerden elde edilen gelir de bu insanlara verilecek. Herkesin elinde akıllı telefonlar var ve kimse günde 5 dk video izleyerek bir şey kaybetmez. Uzun süreli bir sosyal sorumluluk projesi gibi. Tüm ünlüler sosyal medyada paylaşacak mesela.

Ne dersiniz?
0
Pertev nail
(19.05.19)
(bkz: herkes bir milyon verse adamları)

sosyal medyada ucunda gösteriş gibi bir çıkar olmadıkça ünlülere ve influencerlara sosyal sorumluluk projesi baslatmak imkansızdır. notre dame için birkaç haftada 700 milyon euro toplandı mesela. bu para yoksul insanlar için toplanılmak istese bu kadar kısa sürede toplanabilir miydi?
0
K1773R_QU3NN
(19.05.19)
Tutmaz. İzlenmeyi vs geçtim videolar nasıl oluşturulacak? Kim çekecek videoları, kim belirleyecek yardıma muhtaç kişilerin kim olduğunu, başka illerde yaşıyorlarsa kim gidecek oralara?
0
j r r tolkien hayrani
(19.05.19)
(2)

youtube'da trend listesinin yarısının arapça içerik olması

kruvasan
hiç bakmam buraya, izlediğim bi videoda trend'e girdi diye sevinen kanal görünce merak edip bakıverdim.aha türkiye'nin trending listesi: https://www.youtube.com/feed/trendingiçeriğin leşliğini geçtim o şaşırtmadı da listenin yarısının arapça içerik olmasına şaşırdım doğrusu. hep mi böyle youtube tür
hiç bakmam buraya, izlediğim bi videoda trend'e girdi diye sevinen kanal görünce merak edip bakıverdim.

aha türkiye'nin trending listesi: www.youtube.com

içeriğin leşliğini geçtim o şaşırtmadı da listenin yarısının arapça içerik olmasına şaşırdım doğrusu. hep mi böyle youtube türkiye trend listesi? düzenli bakanlar yorum yapabilir mi?

türkiye'de en çok izlenen videoların yarısı neden arapça? suriyeliler sebebiyle mi?
0
kruvasan
(19.05.19)
hep böyle. azımsanmayacak bir nüfus var artık, yerleşik hayata geçmiş işinde gücünde. kimse savaştan kaçmıyor artık, herkes kendi dalgasında. trendlere düsmek icin hitap edilmesi gereken birkaç kitle var. türk-arap fark etmiyor bu içeriklerle garanti yakalanıyor trend. üstelik onlarda da yüksek takipçili youtuberlar var. givara alali'nin mesela 1.5 milyon abonesi var düşmüyor adam trendlerden hiç.
0
K1773R_QU3NN
(19.05.19)
4 milyon suriyeli
500 bin oturma izinli arap
kaçak yaşayan ve sayısı bilinmeyen sayıda arap
her yıl gelen milyonlarca arap turist
=
her şeyde arap görmek.
0
kamile necaset
(19.05.19)
(1)

kahve temalı t shirt

omonia
merhaba arkadaşlarbildiğiniz güzel kahve temalı t shirt var mı? erkek için arıyorum :)teşekkürler
merhaba arkadaşlar
bildiğiniz güzel kahve temalı t shirt var mı? erkek için arıyorum :)
teşekkürler
0
omonia
(14.05.19)
K1773R_QU3NN
(15.05.19)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.