Giriş
(2)

Hızlı görsel kaydetmek

160yaşındayım
Sevgili Venedikliler,Hani IE'da fareyle görsellerin üzerine gelince disket simgeli bir kaydet düğmesi çıkar idi. Sağ yıklayıp Farklı Kaydet derdinden kurtaran bir düğme idi. Şimdi çok sayıda görsele arka arkaya bakmak ve çoğunu kaydetmek durumundayım ama Chrome kullanıyorum. Chrome'da bu işi gören b
Sevgili Venedikliler,

Hani IE'da fareyle görsellerin üzerine gelince disket simgeli bir kaydet düğmesi çıkar idi. Sağ yıklayıp Farklı Kaydet derdinden kurtaran bir düğme idi. Şimdi çok sayıda görsele arka arkaya bakmak ve çoğunu kaydetmek durumundayım ama Chrome kullanıyorum.

Chrome'da bu işi gören bir uygulama, eklenti var mıdır diyeceğim. Ya da sağ tıkladığımda ortaya çıkan bir "Sayfadaki bütün görselleri kaydet" düğmesi hizmeti sunan bir program?
0
160yaşındayım
(13.08.13)
deliveryourvoice
(13.08.13)
Çok teşekkürler ama bunu görmüştüm ve son derece hantal ve kullanışsız olduğunu düşünüyorum.
0
🌸160yaşındayım
(13.08.13)
(4)

Blogspot'ta renk sorunu

160yaşındayım
Arkadaşlar, blog sayfamdaki bağlantı rengi mavide sabitlendi kaldı ve değiştiremiyorum. Son iki gündür ortaya çıkan bir sorun bu. Sanki bir güç onun mavi kalmasını istiyor, ama benim sayfa düzenimde çok çirkin görünüyor bu. Nedir ve nasıldır, bilen var mı? Ne yapmak lazımdır?
Arkadaşlar, blog sayfamdaki bağlantı rengi mavide sabitlendi kaldı ve değiştiremiyorum. Son iki gündür ortaya çıkan bir sorun bu. Sanki bir güç onun mavi kalmasını istiyor, ama benim sayfa düzenimde çok çirkin görünüyor bu. Nedir ve nasıldır, bilen var mı? Ne yapmak lazımdır?
0
160yaşındayım
(16.10.08)
evet daha önce tıkladıysanız ziyaret edilmiş rengidir o. html biliyorsanız, renk kodlarını bulup reğiştirebilirsiniz sanırım.
0
rectoa
(16.10.08)
Yok, o değil. Resmen bağlantı rengi. Ziyaret edilmiş olanı da benim seçtiğim renge pek yakın idi. Google'a mı yazsam bunu? Kaale alırlar mı beni dersiniz?
0
🌸160yaşındayım
(16.10.08)
kontrol panelinden html ile değiştirmeyi denediniz mi?
0
rectoa
(16.10.08)
html ile de değişmiyor. deli olmak işten değil. hangi kod yazarsa yazsın mavi gösteriyor linkleri.
0
🌸160yaşındayım
(19.10.08)
(3)

numunedir satılamaz!

orange coffee
sabah (30dk önce) işyerine yakın bir bakkala uğradım bir tane rocco strip aldım. ambalajı her zamanki rocco ambalajından değildi de geç kaldım diye dikkat etmedim. neyse açtım ambalajını içinden çıkan kutucuğun üzerinde "numunedir satılamaz" yazıyor ve içinde 8 tane var!! 2 liraya içinde 8 tane olan
sabah (30dk önce) işyerine yakın bir bakkala uğradım bir tane rocco strip aldım. ambalajı her zamanki rocco ambalajından değildi de geç kaldım diye dikkat etmedim. neyse açtım ambalajını içinden çıkan kutucuğun üzerinde "numunedir satılamaz" yazıyor ve içinde 8 tane var!! 2 liraya içinde 8 tane olan numuneyi kakalıyorlar resmen.. hemde normalde içinde 24 tane var ve 2.5a mı ne satılıyor.. ne yapayım ben şimdi? saat 1.30da öğle tatili var gidip kafasına mı atayım? paramı geri mi isteyim? bir yere şikayet etmek istiyorum nereye edeyim?
0
orange coffee
(16.10.08)
want2die'ın dediği gibi önce git adama "böyle böyle edepsizlik etmişsin bilader" de. baktın olmadı. adamın kafasına olmasa da masasına fırlat çık.

akabinde rocco'ya bi mail at. en azından hırsını almış olursun.
0
teritori
(16.10.08)
Ciddiyetli bi şirketlerse avukatlarını gönderip götlerinden kan alırlar. Yapan şirketler biliyorum. Gerçi bi yandan gariban bakkala da yazık ama vatandaşı kazıklıyorsa cezasını da çekecek arkadaş.
0
mabl
(16.10.08)
Valla söylenmiş işte, "gariban bakkal" ortaya çıkınca pek bir şey yapamıyor insan; ama elini tezgaha vurup "Bu nasıl esnaflık kardeşim?" deyince asabi bir bakkal çıkıyor ortaya, tecrübeyle sabittir. Bence en iyisi adamın karakterine göre (yüzünden anlaşılır, ben anlıyorum evet) bir dil seçerek, "Şimdi bana böyle bir şey satmışsınız, bunu nereye bildirmem lazım?" diye yine kendisine sor. Tavrına göre anlarsın bilinçli yapıp yapmadığını. Bazen böyle bir şark kurnazlığıyla üç milyon fazla kazanacağım diye araya bir tane atan da çıkıyor, bunu sistemli şekilde toplayıp satan da. Sonrasını yazmış sayın arkadaşlar.
0
160yaşındayım
(16.10.08)
(4)

NVIDIA ve Apple meselesi

160yaşındayım
Sayın insanlar, tam da almama iki gün kala Apple MacBook Pro'larda NVIDIA kartlarının sorunlu olduğu yolunda haberler geldi. Ücretsiz tamir yapacaklarmış, tamam, ama şimdi hiç almamak mıdır daha doğru olan, sorarım bilenlere. Bakın, bunalıma girdim, şimdi Pro'yu alıp sonra gerekirse tamire verip, ge
Sayın insanlar, tam da almama iki gün kala Apple MacBook Pro'larda NVIDIA kartlarının sorunlu olduğu yolunda haberler geldi. Ücretsiz tamir yapacaklarmış, tamam, ama şimdi hiç almamak mıdır daha doğru olan, sorarım bilenlere. Bakın, bunalıma girdim, şimdi Pro'yu alıp sonra gerekirse tamire verip, geri alıp falan kullanmaya devam etme riskine siz olsanız girer miydiniz? Haber linkini veriyorum aşağıda. Sonuçta arıza çıkmayabilir de. Ama çıkabilir de. İki gün kala yapılır mı bu?

shiftdelete.net
0
160yaşındayım
(12.10.08)
salı günü yeni macbook prolar tanıtılacak. şimdi alma bence, yenisini bekle.
0
kurukafa
(12.10.08)
Beklemek, elbette, mantıklı geliyor ama yeni ürünlerin sadece lansmanları değil, fiyatlarının da faydalı olacağını bekleyebilir miyiz?
0
🌸160yaşındayım
(12.10.08)
apple'ın macbook pro serisinin(veya macbook) en yeni versiyonu genelde aynı fiyat kalır. yani bugün mbp alacağın fiyata bir kaç gün sonra yeni seriyi alacaksın, eskisi(almayı düşündüğün) piyasadan kalkacak. bulursan da çok daha ucuza bulacaksın.
0
kurukafa
(12.10.08)
Fiyatlarda (en azından MacBook'da) düşme olacağı söyleniyor. Hatta Intel'in Onboard kartları yerine NVIDIA kullanılacakmış. Salı gününü görmek lazım Apple almadan önce kesinlikle.
0
arche
(12.10.08)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.