(6)
kral kaybederse dizisindeki bir kıyafeti arıyorum
selamlar, google lens kullandım ama bulamadımhttps://www.instagram.com/p/DIbVavtolAq/?img_index=59. bölümde Gülbin karakterinin (kübra kip) üzerindeki blazer'ı arıyorum :(altında da pileli etek vardı takım olabilir bilen var mıdır? ya da nasıl öğrenebilirim?
selamlar, google lens kullandım ama bulamadım
www.instagram.com9. bölümde Gülbin karakterinin (kübra kip) üzerindeki blazer'ı arıyorum :(
altında da pileli etek vardı takım olabilir
bilen var mıdır? ya da nasıl öğrenebilirim?
0
ahkam kesmiş gibi olmak istemem ama bu bir dönem dizisi, yanılmıyorsam 90'larda geçiyor.
yani kostümleri bir firmanın 2025 kreasyonu kataloğundan satın alıyor olduklarını sanmıyorum. döneme uygun özel dikiliyordur.
0
@1313, 2.nin konbinini çok sevdim sağ olasın. benim aradığımın yakası siyah, diğer tarafları bordo/acı kahve.
@kibritsuyu haklı olabilirsin ama keşke olmasan :( çok beğendim valla
0
ben de önce değişik bir şey değil ama neyini beğendi acaba dedim. sonra aklıma renk geldi. 2. yi attım.
0
İnstagramda birkaç hesap dizilerde giyilen giysilerin markasını paylaşıyordu. Bizim arkadaşlar bir ara bakıyordu. Hesap isimlerini bilmiyorum ama instagrama bakın isterseniz.
0