brezilyaya gitmiş bir kimse olarak bu soruya cevap vermek istiyorum,
Latin amerikada Brezilya,arjantin,şili,uruguay,paraguay gibi en güneyde kalan hiçbir ülke türklerden vize istemiyor.
Merak etme Uçaktan indikten sonra pasaport bölümüne gidiyorsun ve 3 aylık vizeni alarak dısarı cıkıyorsun karayolu ile uruguay,arjantin,şiliyede gidebilirsin aşağı yukarı her ülkeye girişte 3 aylık turistik vize alıyorsun 3ay yetmezse İmmigration ofisine gidip 3-6 ay daha vize almanda mümkün
latin amerikada bu şekilde yıllardır dolaşan insanlar tanıyorum .
Ulaşım konusu ise Şöyle;
THY'nin Brezilya Sao paula'ya Senegal aktarmalı Atatürk havalimanından seferleri var ama çok maliyetli
Brezilyaya , avrupadan Çok uygun fiyatlara gidebilirsin. nasıl mı?
Almanya üzerinden gitmek istersen Alman konsolosluğundan transit vizesi alman gerekiyor.
iltica etme tehlikesi nedeniyle almanya bu vizeyi biraz zorveriyor
Heathrow yai londradan British air ile gidebilirsin ancak İngilterede transit vizede türklere sorun çıkarıyor. Aynı şekilde airfrance ile Fransa üzerinden ,Hollanda üzerinden KLM ile gitmek mümkün ancak Bu ülkelerde iltica tehlikesi nedeniyle Transit vize vermek istemiyorlar.
Sonuca gelecek olursak Avrupa Ülkelerinde en kolay transit vize alınabilecek Ülke İspanya
en ucuz fiyatta zaten İspanyol şirketlerinde
Spanair ve İberia air ile last minute fiyatlarla santiago,buenos aires,sao paulaya 30-40 euro başlayan fiyatlarla bilet bulmak mümkün!
ancak bunun için çok iyi araştırma yapmak lazım! çünkü bu ucuz uçuşlar barcelona,sevilla,madrid gibi çeşitli havalimanlarında son dakikada ortaya çıkmaktadır.
kaçırırsanız ya ülkenize geri dönmek zorunda kalırsınız ya da havalimanında diğer uçusu beklemek zorunda kalırsınız.
0