[]

hindistan vizesi

selamlar sözlüğün duyurgaları,

hindistan'a bir kongre ve akademik bi' şey için daha aralık başında toplam 2 hafta kadar gitme niyetindeyim. tek cümlede bir dizi sorum olacak;

vizeyi ne kadar sürede alırım, sıkıntı olur mu, prosedür nedir, ek bir gereklik, dikkat etmek gereken bi' şey var m'ola?

 
Namaste!


İki yıl önce kolaylıkla aldım, bir hafta ya da biraz daha kısa sürdü. Evrakınız tamamsa özel bir sıkıntı çıkmaz; hele kongre vb. falan varsa hiç sorun çıkmaz herhalde.

Bu arada Özcan Yurdalan'ın Namaste kitabını okuyabilirsiniz okumadıysanız.
  • uyuklayankedi  (05.10.09 16:06:32) 
gerekli evrakları sabah verip, aynı gün içinde öğleden sonra almıştık (2 sene önce temmuz gibiydi)
zorluk çıkarmıyorlar, istenen evraklar ve de vize ücretiyle hallolur.

  • pyro clustic flow  (05.10.09 17:35:57) 
arayan olursa diye kendi yanıtımı da vereyim;

17 kasım sabahı gittim, evrakları teslim ettim (başvuru formu, 2 foturaf, hesap cüzdanı fotokopisi, 40$), akşam 5'e çeyrek kala falan gittim, kapıdan aldım.
  • supercalifragilisticexpialidocious  (25.12.09 21:54:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.