[]

Grip aşısı olayım mı?

Arkadaşlar zaten gribim şuan. İşyerinde liste oluşturuyorlar. Haftaya çalışanları aşılayacaklar.

Aşı olayım mı? Sık sık hasta olan bir insanım. En azından kışın falan korunurum??


 
şu an gripsen olma


  • sta  (03.10.15 23:49:16) 
Grip değilsen de olma. Her yıl mutasyona uğrayıp sayısı, türü artan binlerce grip virüsünden söz ediyoruz. Tanımlanan belki yüz tanedir. Grip aşısı tamamen ticari bir şey. Onun yerine boğazına dikkat et. Bol meyve ye. Bol su iç, bol temiz hava al. Eyyorlamam bu kadar.


  • yirmisantim  (03.10.15 23:57:49) 
gripken olmaman gerekir ama, grip iyilesince ol. eger cok sik hasta oluyorsan gercekten koruyor. en azindan ben de cok sik grip olan hir bunyeye sahibim. iki uc sene ust uste olmustum ve hasta olmadim ya da hafif atlatmistim.

ol
  • exlibris  (04.10.15 00:22:24) 
grip dediğin menopozundaki bekar bir hatundan daha değişken bir virüs. aşı da sana geçen yılın (modası geçmiş) malzemelerini boca eden bir dalga. hafif vakalarda belki iş görür ama adı üstünde hafif. mutasyonun kitabını yazmış adamı deviren güncel griplerde bir halta yaramadığı bolca denek ile sabittir.


  • casa  (04.10.15 00:58:04) 
Kesin ol. Gecen sene eski virus dedikleri h1n1den bir suru insan oldu türkiye'de. Gercekten koruyor.


  • adivar  (04.10.15 09:57:08) 
Ancak gribin gectikten sonra olmalisi.


  • adivar  (04.10.15 09:58:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.