[]

biraları ne derecede ayırt edebiliyorsunuz?

selam,
çok içmesem de bira seven bir adamım. ama çok karakteristik bir tadı olmadıkça biraları tadından ayırt edemiyorum. mesela heineken'i anlayabilirim, ama tuborg ve efes arasında nasıl bir tad farkı var dersen bir şey diyemem. efes yurtdışı biralara göre biraz şekerli gibi sanki, sadece bunu anlayabiliyorum.

bende mi bir acaiplik var, sizde nasıl durum?

[derdini sikeyim butonu]

 
ben ne gelirse iciyorum. senden daha kotuyum. yani cok iciyor degilim ama az da iciyor sayilmam. hangisi ucuzsa.


  • bohr atom modeli  (03.10.15 21:48:41) 
Bira hatta genel olarak içki içmiyorum. Ama burnum yan apartmanın gölgesinde içilen sigaranın kokusunu cam kapalıyken alabilecek düzeyde olduğu için, kokularından fark edebiliyorum. Efesin kokusu dandik bira, hafif de bir şerbet gibi, Tuborg biraz daha (ama çok az) asitli gibi, Guinness öbürlerine göre fark edilemeyecek boyutlarda daha kıvamlı gibi. Ama bira sonuçta, ne kadar kıvamlı olacak.

Hiç içmedim, ona göre yorumlayın. Gelip Efes öyle değil helellöööğ diyenlerin meme ucuna mandal sıkıştırıp mandalın arkasına da kürdan koyarım.
  • gunde 3 litre kola icen adam  (03.10.15 21:50:39) 
biraların farklı olduğunu anlarım ama hangileri olduğunu anlamam budweiser, duvel, weihenstephaner gibi tatlar haricinde. tuborgmus goldmus efesmis becksmis anlamıyorum


  • cokponcik  (03.10.15 21:51:18) 
efes tuborg budvar duvel guınnes heineken carlsberg ı ayırdedıyorum tadından.


  • bryan fury  (03.10.15 21:55:12) 
Tuborg Gold içtikten sonra Efes içmek, içine toprak karıştırılmış su içmiş gibi bir tat bırakıyor ağızda.


  • angelus  (03.10.15 22:03:59) 
bilimde ve birada bohr atom modeli


  • unique hint kumasi  (03.10.15 22:51:14) 
tuborg'dan sonra bomonti içince bariz bir şekilde anlaşılıyor.


  • darksdantes  (04.10.15 00:59:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.