[]

Hoşlandığınız kişide burç uyumuna dikkat eder misiniz?

Burcuna bakıp hoşlanmaktan vazgeçtiğiniz oluyor mu ya da olmuyorsa iyi ki olmamış zaten anlaşamazmışız diyor musunuz? Tamamen uyumsuz burçlar olup çok uyumlu insanlar olabiliyor mu?




 
tabii ki vazgeçmiyorum, burcunun özelliklerini okuyup strateji belirliyorum.:P mesela aslan erkeği kompliman sever, boğa erkeği midesine düşkündür :P abartıyorum tabi, ama burcu yüzünden hoşlanmaktan vazgeçeceksen hoşlanmamışsındır zaten.

ben balığım, sevgilim aslan, 1. senemizi doldurduk. çok fazla sürtüşme, tartışma oluyor, ama kavgalarımızın sebebi burçla alakalıdır diyemem. o kadar bir ehemmiyeti yok gözümde.
  • ambrosia  (03.10.15 02:24:26) 
Hayır, merak dahi etmem. Benim için astroloji turnusol görevi görüyor bu tarz konularda. Burcu değil de inanıp takip etmesi tabii.


  • pike  (03.10.15 02:30:52) 
insanlar birbirlerinin burcunu merak edebilir, sorabilir, üzerine çıkarım yapabilir ama her türlü insan ilişkisini başlatan, sürdüren bambaşka duygular, düşünceler ve yakınlıklardır. bunlar kendiliğinden olur. burçlarla ilgili böyle bir hesaba girmek hem mantıksız hem de namümkündür zaten. çünkü her ne kadar envai çeşit sitede tam tersi söylense de, birbiriyle uyumlu ya da uyumsuz burç diye bir şey yoktur. astroloji bilgisi olan her insan bilir ki, her insanın haritası parmak izi gibi kişiye özeldir, hiç kimse burcundan ibaret değil, hatta burcu hiçbir şey. insanların ilişki kurmasında, yakınlaşmasında, kafalarının uymasında etkili olan binbir tane etken vardır, bunu elbette haritayı inceleyerek anlayabilir, olası bir uyum ya da uyumsuzluktan bahsedebiliriz, ama kişilerin güneş burcundan çok daha fazlasını inceleyerek. o yüzden kimse sadece burcunu bildiği biri için uyum hesabına giremez, girmemeli, girerse yanlış önermeler sahibi olur.


  • yalnizligin muthis saltanati  (03.10.15 02:31:11 ~ 02:32:08) 
Burçlara inanan maldır.


  • i was made for you  (03.10.15 02:32:04) 
etmem.
adamin burcunu ogrenene kadar zaten is isten gecmis oluyor laskjdl

  • chaotic good  (03.10.15 03:16:18) 
  • anil  (03.10.15 03:23:00) 
çok inanmıyorum ama bakarım :) eşimle burcumuz hiç uymuyo ama devam edioruz :)


  • sayns  (03.10.15 04:46:01) 
Aptal bir kız olduğum için, evet


  • i ve been mistreated  (03.10.15 07:42:25) 
Zevk için bakarım ama hiçbir şeyi değiştirmez. Ayrıldıktan sonra da genelde bi daha inceler ayrıldığıma mutlu olacağım detayları kullanırım.


  • prodeq  (03.10.15 09:28:18) 
Ben burç uyumuna dikkat edip etmediğine dikkat ediyorum. Dikkat ediyorsa eğer "Gerizekalı bu" deyip uzaklaşıyorum.


  • angelus  (03.10.15 09:38:54) 
etmiyorum da, o hoşlandığım insanın burcunu bilebilme gibi bir süpergücüm var. ya da burcumun tahmin edilmesi gibi. birileri benim burcumu tahmin ettiğinde ya da ben onlarınkini bildiğimde garip bir ferahlık çöküyor içime. ilişki ondan sonra daha ilginç bir hal alıyor. ama bu bahsettiğim şey majör değişiklikler değil tabi ki.

burçlara inanıyorum. onlar da bana inanıyor.
  • mermize  (03.10.15 09:39:23) 
Hiç bakmıyorum. Astrolojiye inanmıyorum.


  • aychovsky  (03.10.15 09:58:21) 
bakmadan evlendim. şimdiki aklım olsaydı bakarmıydım bilmiyorum, baksam da sonuç değişmezdi sanırım.
yine evlenir yine "biz birbirimize pek de uymuyormuşuz aslında" derdim. hele bu sıralar çok kızgınım, "yay burcu görmek dahi istemiyorum" dememek için gayret sarfediyorum zira canımdan çok sevdiğim çocuklarımdan biri de yay burcu.

burçlar konusunda olumlu/olumsuz bir kararı olmayan yengeç yorumu:

astoloji tuhaf bişey. gezegenin aslında olduğu yer ile bizim onu gördüğümüz yer farkını astroloji nasıl çözmüş, çözmüş mü bilmiyorum. bildiğim, emin olduğum şey ayın üzerimizdeki etkileri. ayın etkileri varsa diğer gezegenlerin de etkileri olması olası. etkiler ana rahmine düştüğümüzde niye başlamıyor da nefes almaya başladığımızda başlıyor bilmiyorum, anlamlandıramıyorum.
bana göre astroloji doğru söylüyorsa bile sadece astrolojinin dediğine bakarak karar vermek başka etmenleri göz ardı etmek demek.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (03.10.15 10:05:59) 
dikkat etmiyorum ama akrep diye bir şey var.


  • [silinmiş]  (03.10.15 10:28:27) 
Hayır etmem.


  • delicevat  (03.10.15 12:01:22) 
Burcuna göre seçme lüksüm olsa dikkat ederdim.


  • mandalina kokusu  (03.10.15 12:14:00) 
Hayır, endokrinolojik bir problemim yok çok şükür ki.


  • arnold schwarzeneger  (05.10.15 09:56:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.