[]

pasaport ülkeden çıkış damgası

azıcık saçma bir soru olacak öncelikle affınıza sığınıyorum. 28.09 (pazartesi günü) ülkeden çıkış yaptım, normal her zamanki şekilde türkiyedeki pasaport polisine pasaportu uzattım, polis damgaladı ve ben yoluma devam ettim.

bugün farkettim, polisin damga tarihi 26.09 olarak gözüküyor, silinen bir kısım yok baya net çıkmış. TÜrkiyeden 26.09 damgalı olarak çıkmışım pasaporta göre ve gittiğim ülkeye de 28.09 da girmişim (bu tarih doğru). 28 i sabahı uçağa binip 28 öğlen iniş yaptım yani gün farkı yok ortada.

Orada zaten hiç dikkat etmedim, sanırım daha dikkatli olup en başında baksaydım üstüne iptal diye ibare vurulup bir sürü işlemi falan olacakmış.

bilgisayarda muhtemelen çıkış tarihim doğru olarak gözüküyordur ama yine de emin olmak için soruyorum, bu konuda yapmam gereken birşey var mı şu anda? başıma herhangi bir iş açmaz dimi?

en son yunanistandan arabayla dönerken pasaport polisinin önünden geçip pasaportları damgalatmamıştık, sonradan dönüp halletik (Başka bi polis geç burdan devam et dedi diye). yani bu konuda azıcık şanssızım sanırım.

 
hiçbir şey olmaz kimsenin onlara baktığı yok okunmuyor da zaten bilgisayarda giriş çıkışlar kayıtlı


  • monkey  (03.10.15 02:28:18) 
kimse sallamıyor +1


  • basond  (03.10.15 07:39:51) 
Zaten diğer ülkeye girişine çıkışına türk polisi hiçbir zaman bakmıyor. Onun gözünde damgaya göre 26sında ülkeyi terkettin sonra naptın önemli değil. Ne zaman terkettiğin damgasını da aramıyor zaten bilgisayarda görünce.

İşin özeti sorun yok.
  • prodeq  (03.10.15 09:31:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.