[]

birkaç gmail.

chrome üzerinden birkaç farklı gmail hesabına giriş yapmam mümkün mü? ya da en kolay nasıl yapabilirim bunu? oturumu kapatıp başka hesap ile oturum açmaktan midem bulandı artık.




 
fotorafın oraya tıkla ordan acılıyor baska hesapla da gır dıye.


  • bryan fury  (03.10.15 02:06:08) 
Oturumu kapatmadan ancak gizli sekme açarak girebilirsin ama her girdiğinde mevcut oturumun kapanmasa da yenisi için kullanıcı adı şifre girmen gerekiyor. Gmail checker isimli eklentiye birden fazla maili kontrol edebilirsin ya da diğer maillerini tek bir gmailine yönlendirebilirsin
chrome.google.com

  • slayerrr  (03.10.15 02:18:04) 
peki bu yönlendirmeyi yaparsam, "gönderen" olarak seçeceğim mail adresi mi görünür karşı tarafa sadece? yoksa diğerleri de görünür mü?
çok teşekkürler.

  • yalnizliktan devren kiralik  (04.10.15 14:39:27) 
Gönderirken de istediğin bir mail adresinin gönderen kısmında görünmesini sağlayabiliyorsun.
Yönlendirme için;
Ayarlar sayfasında "yönlendirme ve POP/IMAP" bölümünden yönlendirme adresi ekle diyerek o mail adresine gelmesini istediğin mailleri ekliyorsun.
Gönderici bilgisi eklemek için;
Yine ayarlar sayfasından "hesaplar ve içe aktarma işlemi" bölümünden "postaları şu adresten gönder" kısmına "sahip olduğunuz başka bir posta adresini ekleyin" diyerek ekleyebiliyorsun. Bunu yaptıktan sonra mail yazarken gönderici kısımında açılır bir bölüm oluyor ve o mailin göndericisinin hangisi olmasını istiyorsan seçebiliyorsun.
  • slayerrr  (04.10.15 17:03:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.