[]

Gittigidiyordan TV alinir mi?

Satıcı profili olumlu. Marka Samsung. Piyasadan %20 daha ucuz




 
tabikihayır


  • atimikoydum  (02.10.15 21:58:57) 
en ufak hatada sorunda pişman olursun hepsiburada yerine başka satıcıdan aldığına


  • atimikoydum  (02.10.15 21:59:27) 
Sonuçta garantili değil mi peki?


urun.gittigidiyor.com
  • flo  (02.10.15 22:01:10) 
hiç bir şey olmaz. sadece kargo eline ulaştığında kutuda bir ezik, parçalanma var mı diye bak. öyleyse teslim almaz, gittigidiyor'a şikayet çakarsın. tavsiyem kargo dağıtım şubesine geldiğinde imkanın varsa git kendin al. al ki risk minumuma insin. maalesef yurdumuz kargocularına güven olmuyor.

kargo sağlamsa, teslim al, zaten servis gelip açacak televizyonunu kutudan ( büyük bir tv aldığını farz ediyorum, ufak televizyonlar için servis gelmiyor). bir arıza sıkıntısı varsa zaten garantin olacak. gittgidiyor'un kurallarına hakim değilim ama "muhtemelen" geri teslim hakkın da olur.

daha geçen gün kardeşim yeni taşındığı eve aldı. sen sadece öküz bir kargocuya denk gelmemek için dua et.
  • sokolsuz pasha  (02.10.15 22:11:46 ~ 22:13:32) 
aldim sikinti yasamadim. 3 senedir de kullaniyorum. ama sorun yasarsaniz nasil cozulur veya cozulur mu onu bilemiyorum.aldigim saticinin adini da bakip yazabilirim isterseniz.


  • a man who walks alone  (02.10.15 22:13:06) 
internet keşfedildiğinden beri hiç çekinmem alışveriş yaparım. Ama tek bir kez aksilik yaşadım, gittigidiyordan iyi puanlı bir satıcıdan aldığım cep telefonu imeisi kopyalı çıktı, kullanılmaz halde duruyor. Büyükçe bir şey alırken iki kere düşünürüm artık.
(yine de seviyorum gittigidiyor'u gerçi).

  • firez  (02.10.15 22:42:24 ~ 22:43:28) 
Ben de çok düşündüm almaktan vazgeçtim kargoda bir şey olur garantili der olmaz vsvs bence bulaşma yüzde yirmi az vericem diye


  • kablelvuku  (02.10.15 22:49:46) 
arkadaşım aldı, sorun çıktı tv de servis değişim dedi aldığın bayiden değiştir dedi bayi 1,2 ay salladı sonra elimde muadili yok deyip alt model vermeye kalktı şuydu buydu derken parasını geri aldı Tl olarak ama dolar fırladığı için başka yerden aynısını alamadı.


  • Sir Anthony Hopkins  (02.10.15 22:53:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.