[]

macbook sorusu

seyahatlerimde kullanması açısında ve işlerimi (yazılım, photoshop, film vs) yapabileceğim bir macbook almak istesem ne önerirsiniz?

önümüzdeki 3-5 sene idare edebilecek cinsten bir şey olsa iyi olur.

bütçe max 2500 tl. ikinci el de alabiliirm sıkıntı değil.

nelere dikkat ediyim?

 
seyahatlerde kullanacaksan macbook air almanı tavsiye ederim.
(hızlı, hafif ve bataryası 10 saate kadar dayanıyor)
o bütçeye bulabilir misin emin değilim ama...
  • rentts  (02.10.15 15:32:45) 
bana kalırsa yapıştırın gitsin

www.teknosa.com

biraz eski bir modeldir mid 2012 ve non-retinadır ama upgrade edilebilir. 13 inch ekran sıkıntı olmazsa bir ssdyle uçurur 5 sene de götürür.

3 senedir tık demedi, çok memnunum. hem de 0, içiniz rahat eder.
  • cokponcik  (02.10.15 15:33:31 ~ 15:35:35) 
bu ihtiyaçlara göre
SSD
min 8GB RAM
min i5 işlemci

şart görünüyor. bunlar da hafiflik de göz önünde bulundurunca air'de var.
core m işlemci de yeter derseniz yeni macbook da olur.
  • zakk  (02.10.15 16:33:02 ~ 16:33:23) 
kesinlikle macbook air.


  • derdiolanneylesin  (02.10.15 16:50:13) 
ıkınıc el alacaksan,

coconutbattery ıle pil durumuna bak
  • bryan fury  (02.10.15 17:28:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.