[]

Lazer epilasyon nerde yaptirmali? (istanbul/avrupa yakasi)

Kiz arkadasim epilasyon yaptirmak istiyor dogum gunu hediyesi olarak ona bunu ben finanse etmek istiyorum ama bu konuda hic bir bilgim yok. Etiler civarindayiz her yere gidebiliriz. Burada cok luks yerler var ona gore de fiyatlar degisiyordur diye dusunuyorum ama yapilan is farkli mi bilmiyorum? Sizce nerede yaptirilmali fiyatlar asagi yukari ne olmali bilgisi olan benimle paylasabilir mi?




 
doğum günü hediyesi olarak epilasyon:D iyiymiş.

mecidiyeköy'de bir yere yaptırdım ben. tüm vücut (bacak, kol, genital bölge) toplam 2500 gibi bir şeydi.
mecidiyeköy-şişli tarafındaki yerler uygundur nispeten. oralara bakın.
  • peggy  (02.10.15 15:42:48) 
Kız arkadaşınızın ten ve kıl rengi, kalınlığı önemli
Kullandıkları cihaz önemli
Yapan kişi önemli
Ortam temizliği önemli

Fiyatlar değişiyor 1000 liraya da var 5000 liraya da var. Ucuz olanda yukarıda saydıklarım daha özensiz oluyor. Pahalı olanda marka değeri, kirası vs. için fazla ödeme yapıyorsunuz.
Yaptıracağı yerle kendisinin gidip görüşmesi ve içine sinmesi daha iyi olur.

Bir de lazer epilasyon garip bir hediye.
  • Lim5  (02.10.15 15:53:21 ~ 15:54:23) 
Uzun yillardir cikiyoruz pek romantik bir cift sayilmayiz :) daha cok ihtiyac endeksli hediyeler aliyoruz...
Biraz arastirdim diode ve nd yag en iyileriymis saniyorum.
(esmer ten) 500tlye tum vucut buldum bir firsat sitesinden, arayip sordum diode imis orjinalmis. Ama bu fiyata nasil bir hizmet sunarlar bilemiyorum..
  • sabor  (02.10.15 15:57:51) 
Kucukcekmece de
Derma point diye bir yer. Bilgisi olan var mi ?

  • sabor  (02.10.15 16:21:43) 
Ben beşiktaşta cosmopark a gidiyorum. Tüm vücut 2700. Hijyen, ilgi alaka anlamında çok başarılı. Ben de epey araştırmıştım, kararsız kalırsanız, içinize sinmezse en kötü bir hastanenin lazer epilasyon hizmetini kullanın (Acıbadem Fulya' yı önerebilirim fiyatı hatırlamıyorum).


  • myra  (02.10.15 16:48:12) 
Nişantaşı Epiderm
Özel Levent Hastanesi Dermaline (Fiyat olarak paket programları var iyidir)

Her ikisine de gittim, memnun kaldım.


Ucuz olsun diye bir yer seçme sakın. Valla yakarlar kızı :/
  • lcha  (02.10.15 16:53:16 ~ 16:54:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.