[]

katı meyve-sebze sıkacağı

tek istediğim pratik olması, performansı falan önemli değil. Temizlemesi kolay olsun yeter bana. Bende eski bir tane Philips var, çok iyi iş çıkarıyor ama temizlemesi çok zor. Tavsiye lütfen.




 
aynen bettlejuice, sıkması 1 dakikaysa yıkaması bir saat. Her gün çekilecek dert değil :(


  • cy7  (02.10.15 04:17:26) 
Cookplus(karaca) vardı bizde. Bir süredir kullanmıyoruz gerçi ama hatırladığıma göre gayet rahat temizleniyordu :)


  • kirik olsa yerinde duramazsin  (02.10.15 04:37:29) 
Kuvings +1

Ama 1000 lira. Öküz alınır o paraya.
  • [silinmiş]  (02.10.15 08:30:40) 
www.philips.com.tr

şu varbizde,sürahisi de var da görsel olarak eklememişler hatta jason vale nin kitabı da hediyeydi bizde. neyse gayet iyi temiz çalışıyo da her bulaşıkta olduğu gibi temizlemesi sıkıntı :(
  • indescribable  (02.10.15 08:34:11) 
Valla çok para da versen kendi kendini temizlemiyor nasılsa bu meret diyerek gidip Sinbo'nunkini aldım. Bana yetiyor.

Filtre temizliği için bulaşık fırçasını sürtüyorum hiçbir şey kalmıyor.
  • lcha  (02.10.15 09:35:06) 
temizlemesi kolay olanını görmedim. Çok zor olan ve az zor olan vardır. Bir kişilik meyve sıkacaksan hiç mantıklı bir alet değil.En etkin kullananlar Beypazarı'ndaki havuç suyu satıcıları , akşama kadar kilolarca sıkıyorlar.Bizde Felix var başta bir hevesliydik ama özellikle havuç elma gibi meyvaların çöpe giden posalarını görünce soğuduk aletten.


  • delicevat  (02.10.15 10:29:55) 
www.philips.com.tr

bende bu var. temizlemesi çok vakit almıyor, hazne kısmını da 4-5 kullanımdan sonra temizleyebiliyorsun. temizlik isteyen tüm parçaları bulaşık makinası da girebiliyor.
  • yigitovic  (02.10.15 10:55:02) 
valla arkadaşların dediği gibi rende kısmı esas temizliği zor olan historian, ben de bulaşık makinasına koymama ama öyle üstten üstten de temizlenmez ki zaten :)


  • cy7  (03.10.15 00:23:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.