[]

Kısa çeviri yardım Türkçeden İngilizceye

Şu an msn listemde ingilizce bilen birisi hatta değil, vakit ayıracak biri varsa sevinirim.

"Merhaba,
Ben xxx sitesinin sahibi ve editörüyüm. Bugün posta kutuma sizden gelen ve sitemizi zaten değerlendirdiğinizi yeniden değerlendirmeyeceğinizi bildiren bir mesaj aldım. Buna bir anlam veremedim çünkü ben size başvurmamıştım, sitenizi daha önce ziyaret bile etmedim. Bunun üzerine sitenize girerek kendi sitemi arattığımda başlık ve konu dahi girilmeden saçma sapan şeylerle size yollandığını ve doğal olarak spam olarak değerlendirildiğini gördüm. Bunu ülkemdeki rakip sitelerin beni spam site durumuna düşürmek için yaptığını düşünüyorum ve bu durumu düzeltmek istiyorum ancak düzenleme seçeneğini göremedim. Sitemizin spam olarka değerlendirilmesi için hiçbir sebep yoktur. Bu yanlışlığı düzeltmek için nasıl bir yol izlemem gerekir?

En iyi dileklerimle"

 
Dear Sir/Madam,
I am the founder and editor of the website xx. Today I came upon an e-mail in my inbox addressed from you stating that you have already evaluated our site and have no intention of re-evaluation. This caught me by surprise because I had never applied for such an evaluation not even visited your site. So I searched my site on your page and found out that the information was crooked and wrong and didn't even include a headline or topic, so it was considered as spam. I am suspicious that rival webmasters in my country attempted this in order for my page to be cited as spam. I tried to find a way to resolve the situation on your site but couldn't. There is indeed no reason for our website to be considered as spam. What would you recommend me to do in order to fix this issue?

Best regards


çok muhteşem olmadı ama sorunu anlayıp çözeceklerdir :)
  • kediebesi  (05.10.09 00:47:03 ~ 00:47:26) 
yolladım teşekkür edeirm, kimse çevirmese ben tarzanca yollayacaktım ondan 100 kat iyidir, sağol :-)

birileri beni sevmiyor ama çözemedim du bakalım çıkar ortaya
  • Karluk  (05.10.09 01:09:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.