[]

Taksi dışında alternatif transfer hizmeti verecek araç ve şöfor

Sevgili duyurucular,

Kısa bir süreliğine Ataşehirdeki evimden Beylikdüzündeki kuzenime taşınacağım. Taşınacağım dediğim şahsi birkaç parça eşyam var, kıyafet vb. bir bavul iki küçük el çantası şeklinde. Bunları Beylikdüzüne ulaştırmak istiyorum ama toplu taşımayla filan taşımam imkansız (miniminnacık bir hanım kızım da). Taksi ne kadar tutar hiç bilemiyorum. Ama tahminim 150 tl filan alır. Sizce beni ve iki valizimi daha uygun fiyata götürecek başka alternatif bir yol var mı? Yoksa en hesaplısı taksi çağır bi tane olsun bitsin mi diyorsunuz. şimdiden teşekkürler.

not: arabası olan yakın bir arkadaşım filan yok. benzini koyayım götürsün beni. olanlara da ben teklif edemem, ki trafik bilmemne diyerek kimse de gönüllü olacak gibi değil.

 
bitaksi'ye bak, çok uygun kampanyalar oluyor bazen. onun dışında "u" ile başlayan bi tane daha vardı bitaksi gibi, onda da güzel kampanyalar var hatırlayan biri yazar şimdi. son olarak da korsan taksi olabilir, numara buluruz duyurdan falan. ha şimdi aklıma geldi bir de yolyola ile blablacar var o güzergaha gidecek birinden rica edebilirsin. bayan olduğun için kabul ederler ama yinede 20 lira teklif edersen havada kaparlar.


  • tolga asp  (01.10.15 23:02:45) 
uber diye bir şey var. taksinin alternatifi. bi bak istersen.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (01.10.15 23:05:19) 
Arkadasin dedigi Uber


  • poset  (01.10.15 23:06:41) 
shakespeare olta :)


  • plastic_angel  (02.10.15 08:24:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.