[]

Ayrı kaydedilen ses ve videoyu birleştirme

yapmak istediğim tam olarak şu;
video çekilecek, ancak ses içeriğini bilgisayara bağlı enstrümandan alacak çeken makinadan değil.
bunu sağlamak istiyorum.
yani elimde bir video ve bir ses dosyası olucak ve ben bunları senkronal biçimde birleştirmeliyim.
nasıl yaparım?
not: sony vegas movie studio platinum 12 mevcut.

teşekkür ederim.

 
movie maker ile bile yapılabilir. video sesini tamamen kısın. kaydettiğiniz sesi ses dosyası olarak ekleyin.


  • optum kib bye  (01.10.15 16:23:25) 
@okb, movie maker ses kalitesini düşüyor ciddi anlamda. diğer yazılımlarda da senkronizasyonu düzgün ayarlayabilir miyim çekindiğim konu bu.


  • vonkhar  (01.10.15 16:26:08) 
bende de vegas pro 11 var. ipad-garageband ile gitar kaydı yapıp f.makinası ile performans videosu çekip atıyorum youtube'a.
şöyle bi örnek göstereyim : www.youtube.com

önce görüntünün seslerini tamamen kapatıyorum. ses dosyasını(mp3) da atıyorum programın içine. senkron olayı tamamen senin kontrolünde yalnız. 3-5 dk. uğraşma ile senkronlayabilirsin.
movie maker görüntü ve ses kalitesini bozabilir.
  • 73mm pena  (01.10.15 16:40:01) 
video cekilirken kameranın da sesi açık olursa timeline a yatırdığınızda çift ses kanalıyla senkronlama işlemini kolayca yaparsınız.


  • new day new life  (01.10.15 16:45:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.