[]

garanti bankası kredi kartını teslim edememesi (garanti bank. çalışanları)

şöyle ki:
temmuz ayında benim kartın süresi bitti ve ikamet ettiğim adreste değil eskişehir'de olduğumdan banka beni aradığında eskişehir şubesine istettim kartı. tamam işleminizi hallettim dedi çağrı merkezindeki. 1 ay falan geçti ses soluk yok tekrar aradım çağrı merkezlerini bu sefer kart ikamet ettiğim şehirdeki şubeye teslim edildiğinden başka bir şubeye transfer yapamıyoruz kartınız trabzon şubesinde dedi. iyi o zaman 2 ay sonra teslim alırım kartı dedim. neyse geldim trabzona eylül ayında kartımı teslim alıcam dedim kartınız burada değil eskişehir şubesinde dediler. olayı anlattım falan filan arayıp bilgilendiricem dedi müşteri temsilcisi. akşamına aradı trabzon'a transfer edilmesi için işlemi yaptım dedi 10 güne gelir dedi. bayram girdi araya bayramdan sonra çağrı merkezini aradım. kartınız eskişehirde başka işlem yapılmamış dedi bana. kuryenet takip no verdi. kuryeneti de aradım aynı şekilde kartınız eskişehir'e teslim edilmiş başka işlem yok dedi. tekrar şubeye gittim anlattım gene tamam ben yönlendiriyorum dedi yönlendirdi. telefona sms de geldi kartınız trabzon'a yönlendirildi diye. ertesi gün çağrı merkezini aradım kartınız trabzon'a yönlendirilmiş dedi. birkaç gün geçti durum aynı kuryeneti aradım ama onlar hala kartınız eskişehir'de başka işlem yapılmamış dedi.

tekrar gittim şubeye gene anlattım durumu bu sefer dediler ki borcunuzdan dolayı işlem yapamıyoruz. baştan niye demiyorsunuz diye tartıştım. neyse ödedim asgari tutarı, o yeterliymiş. ertesi gün söyledim ödedim diye kadınla da konuşurken onu iptal edin yenisini göndersinler dedim garanti olsun diye. o da tamam daha garanti olur diye onayladı ve yaptım dedi. dün yapmıştı bu işlemi bu sabah kartınız talebiniz üzerine yenilenip adresinize gönderilecektir diye mesj geldi. nolur nolmaz diye çağrı merkezini aradım onlarda hala trabzon'a yönlendirilmiş yazıyormuş. kuryeneti arıyorum onlar hala eskişehir'e teslim edilmiş başka işlem gözükmüyor diye. şimdi gene gittim bankaya bu sefer başka şubesine belki işi bilen biri yardımcı olur diye. anlattım durumu gene adam sistemden baktı o da çağrı merkezinin dediğini dedi. dedim kuryenet'te de güncel bir işlem yok gene gelmeyecek mi bu kart. sana mesaj geldiyse kart basılıp gönderilir dedi. daha kart basılmadığından bizim sistemde de işlem görünmüyor olabilir dedi. pazartesi gününe kadar güncellenir büyük ihtimal dedi.

şimdi sıkıntı şu ki bana trabzon şubesine gönderilecek diye de mesaj geldi ama göndermiyorlar. aynı şekilde bu basımda da böyle sorun olabilir mi?

adam doğruyu mu söylüyor kart basılmadan onların sistemde bu hareket görüntülenemiyor mu?

benim trabzon'dan eskişehir'e gitme ihtimalim yok şu an arkadaşım büyük ihtimal onu teslim alamaz fakat şubede çalışan biri onu bir şekilde bana ulaştırabil me şansı var mı?

biri şu işi çözmemde yardımcı olsun valla sinir oldum. beyaz eşya alacağım kart yok.

 
eline kart geliyor garanti olsun diye tekrar istiyorsun.
zaten yılan hikayesine çevirmişsin işi. neyin garantisi istiyorsun ki?

basılmamış kartı kurye ye niye soruyorsunuz?
  • Frederick Co  (01.10.15 16:08:57) 
anlatamamışım galiba elime kart gelmiyor. çağrı merkezinde 18.09.2015'ten itibaren trabzon'a yönlendirilmiş diye bana bilgi veriyor. fakat kuryenet'i dün ve bugün aradığımda bana kartın 7. ayda eskişehir şubesine teslim edildiğini bundan sonrada herhangi bir işlem yapılmadığını söylüyor. yani kart yönlendirilmiş olmasına rağmen sistemde hala eskişehir şubesinde.

ben de şubedeki kartı iptal edin o zaman yenisini direkt trabzon'a göndertin dedim. bunda da bana kartını yenilenecek diye sms gelmesine rağmen çağrı merkezini aradığımda yine kartınız trabzon'a yönlendirilmiş başka işlem gözükmüyor diyor. kuryenet'e basılmamış kartı sormuyorum yani bankaya soruyorum.
  • seksli harf  (01.10.15 16:13:17 ~ 16:14:18) 
beynim yandı valla. buna benzer bir olay iş bankası ile benimde basıma geldi. öğrenci iken ikamet adanada oldugu için adanadaki subeye gönderilmiş kart, onlar aradı hatta dedim artık adanada değilim istanbula gönderin kartı dedim gönderdiler bitti gitti.


  • Bysb  (01.10.15 16:38:25) 
valla sen bir de beni düşün kaç gündür.

şimdi aradım şu an sistemde aynı no'lu karttan 2 tane gözüküyor. biri yine eskişehirden trabzon'a yönlendirilen diğeri yeni basım kart o da basılıp trabzon'a gönderilecek diye girilmiş dedi.

sıkıntı şu ki şimdi aynı numaralı karttan 2 tane olduğu için yeni basımı yapmazlar diye korkuyorum. böyle bir şey mümkün mü?

bir de kuryenet takip numarasını istedim. kuryenetle değil garantinin kendi birimiyle gönderilecekmiş o yüzden takip numarası veremiyorum dedi. garantinin böyle bir birimi veya çalıştığı kuryenet harici firma var mı?
  • seksli harf  (01.10.15 16:59:07) 
ben senin yerinde olsam iptal ettiririm kartı. neden iptal ediyorsunuz diye soru soracak zaten telefondaki sende butun bu olayı anlatırsın, buyuk ihtimal sana yardımcı olmaya calısacaklardır artık sen iptal ettirmekte kararlımı olursun yoksa vazgeçer misin orası sana kalmıs. ama garanti bankası bu kadar acemi çalışmazdı, kesin çalışanların salaklıgı.

birde sana tavsiyem kredi kayıt bürosuna kayıt olup www.findeks.com risk raporu al derim www.findeks.com ben 6 ay önce almıştım 5 tl idi. adına aldığın kredi kartından tut, bankadan cekting krediye kadar, ne kadar borcun kalmıs, hangi kredi kartın var hangileri kapanmış hepsini gösteriyor. bi dene istersen.
  • Bysb  (02.10.15 16:01:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.