[]

askerlik tecili için, kaç yüksek lisans yapma hakkım var?

tecilim, 2010 sonunda bitiyor. şu an yüksek lisansta son yılımdayım. ancak iş durumum ve kariyerim sebebiyetiyle askerliği biraz daha ertelemem gerekiyor. benim bu askerliği bir 3 sene daha tecil ettirebilmem için, bu masterı bitirip başka bir programa mı kayıt olmam gerekiyor, yoksa , bu masterı bitirmeden, bu seneyi tamamlayıp, ondan sonra başka bir programa mı kayıt olmam gerekiyor? eğer bu programı bitirirsem ve başka bir okula kaydolmazsam kaç sene otomatik tecil hakkım var? bu arada 26 yaşındayım. cevaplar için şimdiden teşekkür ederim..




 
master'ı bitirdiğin anda 1 sene daha tecil hakkın var. ekstra tecil alabilmen için doktora'ya başlaman lazım...


  • benim de soyleyeceklerim var  (04.10.09 22:45:19) 
yani öyleyse masterı bitirmeyip yenisine mi başlamak lazım ?


  • faideli bilgiler  (04.10.09 22:59:29) 
anlıyorum. peki yaş sınırlaması hakkında bir bilginiz var mı? yani 2010 da 27 oluyorum, bir 3 sene daha 30 eder. bu konuda bir sıkıntı var mı ?


  • faideli bilgiler  (05.10.09 00:14:11) 
bunu bitirmeyip yeni bir programa başlayarak erteleyemiyomuyum yani?


  • faideli bilgiler  (05.10.09 10:08:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.