[]

Terapi almış/alan arkadaşlar var mı?

cuma gunune randevumu aldım psikologa gidiyorum ama acayip bir heyecan bastı. nasıl konusacagım, nerden baslayacagım, abartıyor muyum, aslında o kadar da sorunum yok mu, zaten ne değişebilir ki gibi sorular arasında gidip geliyorum. sizinkiler nasıl olmustu nasıl gitmişti anlatacak birileri varsa özelden de gelebilirler.




 
in treatment'ı izleyin. gerçeğe çok uygun olduğunu belirtiyor uzmanlar. bakış açısı sağlar, fikir verir.


  • whimsical  (01.10.15 01:21:44) 
heyecanlanacak bir şey yok. psikolog veya psikiyatrist sadece bir ayna. siz orada kendinizi göreceksiniz sadece. iyi yanlarınızı ve zamanla, karşınızdakine ve kendinize güvendikçe kendinizden gizlediğiniz kötü yanlarınızı da.

bence herkesin psikologa gitmesi gerek. en azından davranışlarınızı daha iyi tahlil edersiniz.

eğer terapiye yeni başlayacaksanız muhtemelen en az 3-4 aylık bir sürece başlayacaksınız. dolayısıyla karşılıklı tanışmanız gerek. en kolayı kendininizden, ailenizden, işinizden yani en temelden başlayın. emin olun insan kendini anlatırken bolca ele veriyor.

benim psikologum konuştuklarımızı başka birine anlatmamamı söylemişti. başkalarıyla seanslar ile ilgili konuşmak hem konuşulanlara farklı bir görüş ekleneceği için benim içselleştirmemi hem de sonrasında kendimi daha fazla açmamı engelleyebliyormuş.

bence rahat olun. kafanızda büyütmeden kendinizi anlatmakla başlayın. gerisi gelecektir.
  • asethuan  (01.10.15 02:08:09 ~ 02:10:10) 
Hiperaktivite icin durtusellik bastirimi icin terapi almisligim oldu cocukken de konusmami azaltmasi icin gittim. Ilk insana bi gulme geliyo karsindaki de insan neyse o durumu toparliyor guzel oluyor ya.
Sanki frp oynutorum da dm yi dinliyorum gibi.

  • rubiks cube  (01.10.15 08:46:32) 
bana inan 1 saat nasıl geçti anlamicaksın bile. insan ilk başta garipsiyor ama daha sonra eğlenceli gelmişti bana.


  • aytac3  (01.10.15 09:37:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.