[]

yeni mezun gss zımbırtısı sorunsalı ?

arkadaşlar öncelikle merhaba bu eylül ayında 1 yıl uzatmalı olarak okulu bitirdim.gss borcumda değişiklik var mı diye e devletten sürekli takip ediyorum borcum gözükmüyor(babam polis memuru onun sigortasından faydalanıyorum galiba 25 yaşımı doldurmadım).gelir testi yaptırmam gerekli miydi ? babam mezun olduğumu daha yeni bildirdi.girip kontrol ediyorum borçta gözükmüyor.ekşide yazılanları okuduktan sonra içim rahat etmedi burdan bir de size sorayım dedim(biliyorum bu 1323255. duyuru bu konuyla ilgili hepsini okudum ama soruma cevap göremedim :( )
not:okuduğum dönem boyunca hiçbir yerde çalışmadım sigortalı olarak



 
mezun olduktan sonra işlemeye başlıyor. eğer 25 yaşından büyüksen de öğrenci olsan da olmasan da 25 yaşına girdiğin andan itibaren işlemeye başlıyor. 25 yaşında değil ve yeni mezunsan, borç yazılmamıştır. gelir testi yap yakın zamanda.


  • nawar  (30.09.15 17:37:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.