[]

kardeşimi dövüyorlar

arkadaşlar 13 yasında kardeşim var ve 2 sene önce sınıfında cono bir eleman vardı, bu ve arkadaşları bizimkini sıkıştırır bizimki de surekli bu çocuğu doverdi tek yakalarsa.

ama adamlar 10 kişi okul çıkışında seni dövmek için bekliyor, bilirim o psikolojiyi.

2 sene önce okula gittim ve güzel güzel konuşup bunları baristirdim. 2 yıl hiç karışmadılar.

bugün kardeşim geldi yine kavga etmişler, gidip bir kez daha kibarca konuşsam mi yoksa bir iki tane patlatsam mı ipnelere?

cono bir de bunlar.

 
erkeklige bok surdurulmez ama polis tanidik varsa altina sictirt derim. yoksa sen caksan illa seninkini bir yerde kistiracaklar, ugracaklar.


  • evimin paspasi  (30.09.15 13:43:25) 
gidip müdür muavini ile ders saatinde konuş. müdür muavini bunları sınıfından cagirsin. beraber konusun. bir daha yapmazlar..


  • twelfth  (30.09.15 13:44:27) 
müdürü bile dinlemiyor adamlar, kaç gore konuştu hatta dövdü müdür ama akillanmiyor elemanlar.


  • dirty pussy and cock  (30.09.15 13:46:49) 
13 yaşındaki çocuklara patlatmak?

Hele bir de ailesi cono diyorsun, sonra sizden kan alırlar, işler iyice büyür.

Birkaç arkadaşınla birlikte göz dağı vermek amaçlı git ve efendi gibi uyar derim ben. Yani hem kardeşinin arkasının sağlam olduğunu görsünler hem de sana saygı duysunlar. Bahsettiğim şey kaba kuvvet değil tabii. Kolay gelsin.
  • pandispanya  (30.09.15 13:48:03) 
İlk önce okul ile cozmeye çalışin ikinciye uzarsa cikista peslerine polis takin 155i arayip. Tanidiga bile gerek yok bunlar kardesimi dövuyor tekrar etmek uzereler kardesim aradi haber verdi ihbar ediyorum falan dersiniz.


  • rubiks cube  (30.09.15 13:48:42) 
Hocam yine önce git konuş bence... Olmazsa okuldu karakoldu uğraş.


  • lcha  (30.09.15 13:58:38) 
bence tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. ya çocuklar ile ya da polisler ile güzel güzel konuşun.

okul çıkışında polis oluyor mu yine eskisi gibi? eğer varsa gidin tatlı tatlı anlatın polis amcalara, şunun gözünü korkutur musunuz, müdür bile dövdü akıllanmadı, konu uzasın istemiyorum vs diyerek. bence yardımcı olurlar. sonuçta o polisler de 20-30 yaş aralığında aklı başında adamlardır.
  • plastic_angel  (30.09.15 14:03:55) 
gidin konusun, kesinlikle.


  • e haliyle  (30.09.15 14:08:54) 
çocukların ailesine ulaşıp tatlı tatlı dert anlatabilirsiniz. belki tutar.
kavgaları teker teker edebilecekleri bir dövüş klubü kursunlar arkadaş olurlar sonunda hem.

  • dodi el ford  (30.09.15 14:15:34 ~ 14:16:16) 
hocam cono ne demek?

ve bence elemanın abisini babasını falan bulun. gidin diyin böyle böyle.

ben bu çocukla konuştum adam olsun serserilik yapmasın diye beni dinlemiyor. siz de bir konuşun. bir gün okuldan birlikte alalım bizimkileri birlikte konuşalım barıştıralım hazır bu yaşlardayken karşımıza alıp güzel güzel anlatalım diyin.
  • andoreii  (30.09.15 14:16:06) 
ite dalaşacağına çalıyı dolaş demişler. kavga filan etmeyin. sen aslansın kaplansın çekip tatlıya bağlayın gitsin. onlar da çocuk en nihayetinde, yetişkin adam değil sonuçta. biz de çocukken az itlik serserilik yapmadık. şimdi her tartakladığımız çocuğun ana babası gelip bizi dövseydi heralde ya aile kavgasına dönüşürdü ya da birileri zarar görürdü.


  • battal gemalmaz  (30.09.15 14:22:06 ~ 15:38:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.