[]

kedide ağız kokusu

evdeki minik prenses artık 5 buçuk aylık ve dişlerinin dipleri hafif kanlanmış düşmesi yakındır. dişlerinin verdiği huzursuzlukla çok fazla ısırıp canımızı yaksa da geçici bi durum deyip sineye çekiyoruz. fakat sineye çekmekte zorlandığımız bi sorun var ki, tatlı ufaklığın ağzı ceset yemiş gibi kokuyo! tükürüğü de kokuyo hatta. bi yerimizi yaladığında gidip yıkamazsak kokudan duramıyoruz.

işin en kötü tarafı da gece koyniş koyniş uyuyoruz ailemize katıldığından beri. göğsüme yatar alnını yanağıma yaslar ağız ağıza uyuruz resmen. diş meselesi çıkana kadar bu durumdan çok memnun olsam da dün gece baktım yanında durulacak gibi değil ceset yemiş gibi kokuyo ağzı. kucağımdan indirip yanıma yatırdım suratı diğer tarafa dönük olarak, uyanıp farkedince de küstü, kızdı, ısırdı, pati vurup vurup gitti 2-3 saat gelmedi hiç durmaksızın koştu evin içinde. sonra yorulunca geldi yine ağzımda uyudu :(

bu koku işini hafifletecek bir yiyecek, ilaç falan var mı bildiğiniz? yoksa dişler değişinceye kadar çekecek miyiz?

 
@krem peynir parazit aşısını 2 hafta önce yeniledik, veteriner demişti zaten dişlerin dökülmesi yakındır koku yapar korkmayın diye. ama bu kadar ağır kokacağını düşünmediğimiz için ilacı var mı diye sormak aklımıza gelmedi :)


  • kakamelsokoban  (30.09.15 12:03:34) 
mamasini degistirmeyi deneseniz?


  • chaotic good  (30.09.15 12:14:12) 
@chaotic good evet bunu deneyeyim ilk olarak, tamamen geçirmese bile hafifletse yeter.


  • kakamelsokoban  (30.09.15 12:36:32) 
büyüyünce gecer


  • difdiringi  (30.09.15 12:46:07) 
kediler küsmez. biz kustugunu dusunuruz bazen ama kusmezler. bir de yataga alistirmayin simdiden sonra demisti dersiniz. hazir agzi kokarken yollamissiniz alistiron yalniz uyutmaya.


  • beyteper canavari  (30.09.15 18:41:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.