[]

Ofis Partisi İçin Alkol Sponsorluğu Bulmak

Merhaba,

Yakın bir zaman sonra ofisimizde bir parti vereceğiz. Şuanda katılacağını onaylayan yaklaşık 150 kişi var ve bu sayının biraz daha artmasını bekliyoruz. Katılımcılar arasında reklamcılar, dergi editörleri, oyuncular, modeller vs var. Yani pek boş bir kalabalık olmayacak.

Bazı içki firmalarının artık reklam yapamadıkları için ev ve ofis partilerine sponsor olabildiklerini gördük,duyduk. Ama bu iletişim nasıl kurulur, nasıl ayarlanır tam olarak bulamadım. Bu firmaları aradığımda da sağlıklı bir iletişim adresine ulaşamadım. Sanırım bu gibi işler için markaların temsilcileri varmış, onlara ulaşmak gerekiyormuş.

Bu konuda deneyimli olan, benimle herhangi bir iletişim bilgisi paylaşmak isteyen ya da yardımcı olmak isteyen birileri varsa inanılmaz mutlu oluruz :) Özelden parti ile ilgili detaylı bilgi de verebilirim, doğru kişilere ulaşabilirsek markaların ilgilenebileceğini düşünüyorum.


Teşekkürler.

 
efes pilsen. anında sponsor. sulu sıcak bira zebil.


  • sparkle kiddle  (29.09.15 20:29:09) 
ben bir keresinde 100 kişilik açık hava toplantısına redbull'u aradım araba falan gönderin gelin bize içecek falan dağıtın diye.. sallamamışlardı.. bence başka sponsorlar bularak onların bütçesi ile içki alabilirsiniz.. söylediğiniz kadar önemli bir grup ise..


  • dedim dedim de kime dedim  (29.09.15 20:32:37) 
Bir tedarikçiniz veya taşeronunuz varsa onlar sponsor olabiliyor. Özellikle global tedarikçilerin satış temsilcilerinin önemli müşterileri için bu tarz bütçeleri olabiliyor. Doğrudan ben bu organizasyonları yapmadım. Ama eski iş yerimde genelde bu şekilde yürüyordu.


  • mononoke  (29.09.15 20:38:50) 
onemli olan olay biraz da her ne kadar davet de olsa, adamlar o alkolun o etkinlikte adinin duyulacagina da bakiyor. redbull'un sponsor olarak ayarlandigi bircok etkinlikte yer aldim, adamlarin ufacik dolabi var ama getirdikleri zirhli arac. dev cadir ve puf yastiklari ile hem mekana hem de goze hitab ediyorlar.

siz ornek veriyorum, tuborg ile anlastiniz bunlarin afislerini koyabilecek ve gorulebilecek yer var mi? bunlari da aciklarsaniz biraz daha pozitif yaklasmis olursunuz ve ufak esantiyon tarzi seyler varsa onlar da dagitilir gibisinden not dusebilirsiniz.

gerci son kanunda alkol firmalari esontiyon da veremiyordu ama kendileri icin bastirdiklari vardir sanirim. her turlu denemekte fayda var.
  • evimin paspasi  (29.09.15 21:04:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.