[]

Elektrikli motorsiklet hakkında bilgi.

Evet arkadaşlar annemle didimde yaşıyoruz. ev denize uzak (en fazla 10 km ) elektrikli motorsiklet almaya karar verdik ama nelere dikkat edilmeli, kullanışlı mı bilmiyorum. (git: www.sahibinden.com) almak istediğimiz bu model 2 kişi taşısın istiyoruz. önerebilceğiniz marka model varmı




 
yakınlarda servisi olan bir marka seçin ki bir sıkıntı olduğunda atıyorum ta izmire götürmek zorunda kalmayın.


  • yuto  (29.09.15 14:28:33) 
ne tarz bir sıkıntı yaşanır ki ?


  • kemal ulas barmanbek  (29.09.15 14:37:55) 
Belli bir watt sonrası ehliyet istiyorlar 1800 tl cezası var araştır bunu


  • nasrettinhoja  (29.09.15 14:42:53) 
marka model fark etmez piyasadakilerin hepsi çin malı. 2 kademeli olanlar var, güçlü motoru olanlara bakın. akü tipi ve durumu çok önemli. en büyük masraf kaleminiz akü olacak çünkü.


  • icim urperiyor  (29.09.15 14:53:49) 
1 sene sonra bisiklet kadar para verip akü yeniler durursunuz. bence 3bin-4bin verebiliyosanız bi fiddle II alabilirsiniz. (tabi ehliyet lazım buna)


  • safepassage  (29.09.15 15:01:06) 
ehliyetli bir ürün istemiyorum. çünkü ürün annem de kullanacak uğraşamaz


  • kemal ulas barmanbek  (29.09.15 15:55:46) 
mutlaka iki kişi binip deneyin o zaman. hatta zorlayın bakalım güçlü mü.

bunların wattından gücünü anlayamıyorum ama ufak bir eğimde bayılıyorlar, engelli arabası gibi 5 km/h hızla da 10 km yol gitmek işkence olur sizin için.
  • safepassage  (29.09.15 16:02:52) 
sıkıntı olması tamamen ihtimal dahilinde diye dedim. illa olacak değil ama her zaman ihtiyatlı olmakta fayda var. elektrikli motorların bakımı falan var mı bilmiyorum ama bisikletin bile varsa bunun da vardır bence. onun için de servise götürmeniz gerekecek kurulum vesaire için de.

tavsiyem çevredeki yakın bayilere sorup en azından servisler açısından bilgi sahibi olmanız. yakında yetkili servisi olan bir markadan satın almanız.

zaten özünde hepsi aşağı yukarı aynı. parça olarak da yalnızca servis ağı ve marka değişiyor çoğunda.
  • yuto  (29.09.15 17:33:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.