[]

whatsapp da herseyi kapatan kisi

son görüme ya da okunmanin görünememesi (mavi tik) kapatarak kendine iyilik mi yapmis oluyor bu kisi yoksa kötülük mü? zira cogunlugun mavi tik i acik ve de tek tük son görünmeyi kapatan var. buna kisisel bir tercih olarak saygi mi duyulmasi lazim.

sizin whatsapp tercihleriniz nasil?

edit: bunu yapan listemde tek bir kisi. mavi tik olayi sorun yapan var yapmayan var bence iyi bir sey zira kominikasyonu kolaylastiriyor. ama mavi tik olayi hakkinda sayfalarca yazi da yazilabilinir mesela karsida kisi okumadim yazdigini dediginde mavi tik da kapali ise, gercekten de dedigi gibi okumamis mi ya da bana mi öyle söyluyor teredütleri yasaniyor. her neyse uzatmayalim.

 
her şeyim açık benim. öyle yapan kişi de takip etmek ve edilmek istemiyordur, kendi tercihi. gerçi duygusal ilişki söz konusuysa o iş biraz karışabilir, akla kapatan kişinin bir şeyler karıştırdığı gelebilir, buna bir mani yok ne yazık ki.


  • devilred  (29.09.15 13:12:58) 
"buna kisisel bir tercih olarak saygi mi duyulmasi lazim."
duymayip ne yapacaksin onu merak ettim :)
whatsapp kullanmiyorum.
telegram var su an onda da son gorulme kapali.
bazen bakip da cevap vermek istemiyorum, gordu de yazmadi diyip beni ugrastirmasinlar diye o da.
  • chaotic good  (29.09.15 13:15:59) 
Son görülme,mavi tık,twitter,instagram hepsi açık hepsi.
Her ne kadar kişisel bir tercih olsada bu tip şeyleri kapalı tutan insanlar bana itici geliyor.bu benim görüşüm.
Hadi kızları snlıyorum her 10 kişiddn 11'i abaza bu ülkede de bazı erkeklerde bunu yapıyor çok komik görünüyor.
  • steve rogers  (29.09.15 13:27:27) 
ben de her şey kapalı.

bu durumun insanlara komik gelmesini komik buluyorum.
  • eurhka  (29.09.15 13:33:25) 
tabi ki saygı duyuyorum ama bana komik geliyor. okudun da cevap niye vermedin diyene "sanane lan" diyecek kadar düz bir insanım çünkü. isteyen istediği kadar takip edebilir beni.


  • pokerface  (29.09.15 13:38:13) 
Whatsapım yok, olsaydı ben de kapatırdım her bi şeyini. En son ne zaman göründüğümü, mesajı okuyup okumadığımı bildirmek zorunda değilim. Eğer bunları kapatıyorsam karşı taraftan da beklentim yoktur. Rahatsız olanlar iletişimi tamamen kopartabilir. O kişinin bunu pek umursayacağını zannetmiyorum.

"Ama naptığını merak ediyoz :(((" beklentisi daha komik asıl.
  • mandalina kokusu  (29.09.15 13:58:33) 
her şey açık. bazen görüyorum okuyorum ve o an cevaplamıyorum. bundan alınan, sıkılan ergen insanları da etrafımda tutmuyorum, zaten onlar da benimle çok vakit geçirmeyi tercih etmiyor. olgun bir insan böyle ezik triplere girmez. hepimiz çalışan insanlarız, çeşit çeşit durum oluyor, telefona bakarken biri geliyor vs, olabilir yani.


  • roket adam  (29.09.15 15:41:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.