[]

bu ayakkabı tamir edilir mi?

Dostlar benim aşağıda resimleri görünen ayakkabıyı kurtarmam lazım. Çok az giydim ama bu hale geldi. Bu ayakkabıları nasıl kurtarabilirim kendim becerebilir miyim bir fikriniz veya öneriniz var mı? Küçük bir ilçede olduğum için ayakkabıcıya yaptıramadım, adam yapamam dedi.

İçine aynı renk çorap giyersem delik olduğu hiç belli olmuyor kesip silikonla falan yapıştırsam mı diye düşündüm. kumaşı file gibi olduğu için öyle bir kumaş bulabilsem süper olacak ama nerde bulunur bir de bu renk bilemedim :/


i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com

 
nasıl bu hale gelmiş ki bu? garantiden değiştirirler gibime geliyor. Aldığınız yere götürme şansınız var mı?


  • safepassage  (29.09.15 08:07:23) 
bu normal bir durum değil. ya bir şey ile delinmiş ya da sigara ile yakılmış gibi geldi bana. iki türlü de kullanıcı hatası oluyor ve değiştirmezler.

o file benzeri bir file bulabileceğini sanmıyorum ama en iyisi sadece o delikli kısmı değil de, alttan bütün fileye denk gelecek şekilde bir parça yapıştırtman olur bence.
  • loveinaflipbook  (29.09.15 08:40:47) 
önce alttan bir yama yap, sonra üstten bir çizgi film karakteri ya da ona benzer bir yama yap.


  • zam sampiyonu domates  (29.09.15 08:58:55) 
Yeni aldiysaniz aldığınız yere götürüp değişim talep edin önce. Olmazsa lostra ya verin.en iyi sonucu ordan alırsınız.


  • nucleon  (29.09.15 10:45:33) 
bu modellerde çok rastlanıyor. ayakkabıcı da uğraşmak istememiştir çünkü yama yapılarak ancak düzeltilir o da çok belli olur. bu file ayakkabıların sorunu bu zaten. silikonla veya herhangi bir şeyle yapıştırırsanız daha da berbat edersiniz ayakkabıyı. en iyi ihtimalle aynı renk bir kumaşı altına koyup dikin.

siz yine de aldığınız yere bir götürün.
  • pokerface  (29.09.15 11:09:21) 
Valla bu ayakkabı eskisi gibi olmaz. Ama tuhafiyeciye gidin. aplikelerden alın, kumaş yapıştırıcısıyla yapıştırın. Belli olacak, ama ayakkabımı süsledim diyebilirsiniz.


  • SiyamkedisiZorro  (29.09.15 11:11:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.