[]

KASKO hangi şirket

aracın kaskosu önümüzdeki ay bitiyor. Sbn sigorta idi hasar çok şükür şimdilik yok. poliçe 900 tl civarı genişletilmiş kasko idi.
geçen cam çatladı yaptırayım dedim bir baktım orjinal için %20 fark istiyorlar, anlaşmalı servisten yaptırayım dedim verdikleri telefon numarasında bakkal tipli bir adam açtı dosya açtırın sonra servisi size bildiririz dediler.
ikame araç klozu da 10 gün üstü. k
ısaca hiç memnun kalmadım. 100-200 tl fazla vereyim kaliteli bir şirketle çalışayım kimi tavsiye edersiniz? anadolu mu, axa mı güneş mi ? bizim acenta çoğu şirketle çalışıyor. kendisi ucuz olması için bunu yapmış ama değiştireceğim şirketi. bu durumda hasarsızlık indirimi yanıyor mu? lütfen yardımcı olur

 
hasarsızlık devrolur dert değil, acentene neler istediğini tam olarak izah et ama fiyat yükselecektir emin ol.
ikame araç için 10 gun oldukca ıyı bı sure bu arada. suankı sigortan hangı fırmadan bır de araca gore kampanyalı kaskolar oluyor reno kasko vs gibi bazı firmalarda onların detaylarına iyice bak çok kırpıyorlar haklarını..

  • erty_ksk  (28.09.15 22:37:08) 
Anadolu , Ray , Sompo , Axa ve Groupama hariç bütün firmalar çöp.

Ankaranın en büyük Ray ve Sompo acentesiyim sektör deneyimi ile söylüyorum. Ucuz diye bilinmedik firma seçenler geçen ay Ege sigortaya el konulunca ağlamaya başladı. Yapmayın etmeyin aman diyeyim.
  • member of illuminati  (28.09.15 22:44:14) 
Member öf illuminati +1

Anadolu iyidir, ergo ve allianzdan da memnun kalmistim
  • Bysb  (28.09.15 22:55:00) 
Hasarsızlık yanmaz.

Halk'tan yaptırmayın. Axa iyidir.
  • innatedesire  (28.09.15 23:28:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.