[]

Sabiha Gökçen'den Ümraniye'ye Saray Mahallesi'ne Ulaşım

Merhabalar,

Saat 11 civarı Sabiha Gökçen'den Ümraniye Saray Mahallesi Dr. Adnan Büyükdeniz Caddesi'ne (Unilever Merkez Ofisi) toplu taşıma ile en kolay nasıl ulaşabilirim?

Şimdiden teşekkürler

 
benim çalıştığım yer de o tarafta, maalesef ulaşımı kolay olan bir yer değil, toplu taşıma gitmiyor. üsküdar meydan ya da kadıköy'den ümraniye'ye giden otobüslere bineceksin, ümraniye merkezden taksiye bineceksin. 10-15 tl arası bir fiyata götürür oradan taksi.


  • hypervaskulerdondurucu  (28.09.15 22:18:28) 
Sultanbeyli sondurağa gelin oradan 11ÜS'e binin Ümraniye Devlet Hastanesi durağında inin oradan yürürsünüz. En kısa yol bu şekilde.


  • hicunutmam  (28.09.15 22:25:50) 
@hicunutmam, peki Sultanbeyli son durağa nasıl gelebilirim? Kusura bakmayın, İstanbul'u pek bilmiyorum.

Bir de Kadıköy'e giden Havataşlardan birine binip yenisahra tarafında insem, taksi ile çok kaçar mı?
  • espagnole  (28.09.15 22:40:32) 
bostanci koprusunde inip, yukari ciktintan sonra 10 numaraya binebilirsin. umraniye devlet hastanesinde inince yuruyerek 10ddk.


  • fakyoras  (28.09.15 22:56:46) 
20 tl civarı yazar. ki bence uğraşmak yerine verilebilir. hele ki anladığım kadarıyla iş görüşmesine geliyorsanız, görüşmeden önce yollarda telef olmamak için böyle yapmanız daha uygun olur.

umarım olumlu sonuçlanır:)
  • hypervaskulerdondurucu  (28.09.15 22:57:46) 
e-11 veya sg1 ile kadıköye gel, kadıköyden 14dk ya bin. ümraniye telekom veya belediye detek garajı duraklarından birisinde inip yürüyeceksin.


  • inheritance  (29.09.15 09:08:40) 
Teşekkürler arkadaşlar,

Yağmur da yağdığı için Havataş ile Yenisahra'ya geldim, ordan taksi 20 tl tuttu. Yardımcı oldunuz, teşekkür ederim.
  • espagnole  (29.09.15 16:45:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.