[]

sac bakimi icin neler yapiyorsunuz?

kizlar saclariniza bakim yapmak icin ne kullaniyorsunuz? ben eskiden sadece zeytinyagi surup bekletip yikardim, cok iyi gelirdi. son 2-3 aydir saclarim bir tuhaflasti; sert, elektiriklenen, bicimsiz bir hal aldi, cikti. ne yapsam da eski haline gelse? su kuaforlerde yapilan sac bakimlari ise yariyor mu? evde kendi formulleriniz var mi? watsons'ta filan satilan urunlerden mi alsam? tesekkur ederim simdiden herkese.


not: saclarim gur, dalgali merinos koyunu misali. boya da yok.

 
benimkiler ince telli/boya yok. milk shake conditioning whipped cream diye bi ürün var. duştan sonra kurumuş saça sürüyorum. yumuşacık oluyor ve çok güzel kokuyor. kuaförlerde satılıyor.


  • la mort heureuse  (28.09.15 16:55:45 ~ 16:56:27) 
Elseve'in bakım yağı var, uzun zamandır bu kadar işe yarayan bir şey kullanmadım. Sayesinde saç kremini tamamen bıraktım. Fiyatı da gayet ucuz, kokusu muhteşem, her yerde bulabilirsin. Saçlarımı yıkadıktan sonra, ıslakken, henüz taramadan, 3 fıs elime döküyorum saçların diplerine değdirmeden tüm saçıma yayıyorum. Hem çok kolay açılıyor, hem çok güzel kokuyor hem de parlatıyor saçları, bir denemekte fayda var.


  • elikası  (28.09.15 17:07:48) 
gliss ultimate oil elixir sıvı saç kremi kullanıyorum


  • sanguine mcqaer  (28.09.15 17:34:49 ~ 17:35:18) 
argan yağı ya da hindistan cevizi yağı sürüyorum ben de. geneld argan ama. sürüp kafamı sarıyorum. gece öyle yatıp sabah yıkıyorum mesela. ya da evde olcaksam sabah sürüp gece yatmadan yıkıyorum. elsevein krem olanı var bende de. tarçınlı bi kokusu var o da güzel. diplerine değdirmeden ondan da sürüyorum duştan çıktıktan sonra bi damla ıslakken. sonra tarayıp yağı dağıtıp öyle kurutuyorum saçımı. saçım baya parlak ve yumuşak. boya var, koyu bakır/kızıl gibi ama yıpranma yok. sadece gür değil saçım o da yapısal ve ince telli olduğundan sanırım


  • shotgunwoman  (28.09.15 17:35:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.