[]

mac mi? ps4 mü? pc mi?

uzatmadan özet geçcem.

oyun oynamayı özledim. dolayısıyla iyi bi bilgisayar ihtiacım var. ama macbook air de almam lazım. seyahat, hafiflik ve kullanım olarak baktığımda tam işime göre. fakat sıfırı 3 binden aşağı değil. dolayısıyla 2.el almak daha mantıklı gibi duruyor.

oyun oynamak için de iyi bi masaüstüne ihtiyaç var. şimdi masaüstü için 3-4 bin, macbook air için de 2-3 bin vermek olanaksız duruyor.

acaba 2.el bi macbook air alıp bir de ps4 mü alsam? oyun için yine aynı zevki verir mi?

tıkandığım durum ikinci el macbook air mi yoksa sıfır mı? pc mi yoksa ps4 mü? sizce ne?

 
İyi bir pc'ye bütçe yetmiyorsa ve macbook air illa alınacaksa(öyle demişsiniz) ps4 olur tabii AMA oyunlara vereceğiniz parayı da hesaplayın. Pc için 80 lira olan oyun(hatta korsanı bulunan diyelim) ps4 için 200 lira. Aylık üyelikle her ay 2 oyun bedava geliyormuş galiba belki o olur ama onda da her ay para veriyorsunuz işte.

ikinci el macbook air + ps4 alacaksınız gibi duruyor.
  • rodriguez2  (28.09.15 16:27:01 ~ 16:27:43) 
2. el macbook + ps4

sürekli yeni oyun almak yerine iki tane alıp onları takas yapabilirsin. yine yıllık üyelikle her ay ücretsiz verilen oyunlar var. yakın zamanda ps4 alıp geri sattım, şimdi 4 binlik bilgisayar aldım ama ps4'ün yerini tutmuyor.
  • gone with the sin  (28.09.15 16:36:34) 
Oyun bilgisayarı pahalı bir şey. Fazla oyun oynamayacaksan, ikinci el oyun alıp sıkıldıklarını da satarak PS4 iş görür.


  • zombi  (28.09.15 16:47:47) 
"seyahat, hafiflik ve kullanım olarak baktığımda tam işime göre"
oyun oynatan ultrabook'lar var, eğer bilgisayar kriterlerin böyleyse. ya da belki macbook kadar ince olmazlar ama oyuncu bilgisayarı gibi görünmeyen oyun laptop'ları var; 3-4 bine bulursun, araştır.

  • baba jo  (28.09.15 16:51:35 ~ 16:51:52) 
ben sunu anladim ki ps4 zengin insan isi. kutuyu al iki kol alla olmuyor is surekli para


  • seljax  (28.09.15 17:02:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.