[]

Yılbaşında hangi şehir?

Selamlar;

Yılbaşında ufak bir yurt dışı seyahati yapmayı planlıyoruz. 3 gece 4 günlük bir program olacak.

Alternatiflerimiz; Paris, Amsterdam ve Barcelona. Bu 3 şehirden hangisini seçsek daha mantıklı olur?

Farklı önerilere de açığım tabi.

Şimdiden teşekkürler.

 
Paris ve Amsterdam soğuk olabilir. Ama eğlence olarak da Barcelona'dan öndedirler.


  • cakabo  (28.09.15 16:00:07) 
yani amacınızı, aradıklarınızı yazsanız insanlar daha iyi yardımcı olurlar. yoksa aradığınız bir şey üçü de güzel. birer kağıda yazın hepsini. önce ikisinden birini seçin. sonra kalan tek ile de bu seçileni eleyin. en son kalana gidin. başka bir şey diyemedim :D


  • i ve been mistreated  (28.09.15 16:03:30 ~ 16:04:44) 
soğuk ihtimalini düşündük, buna katlanmayı kabul edeceğiz zaten en baştan.

edit: esas amacımız farklı bir kültürde yılbaşı kutlaması yaşamak. yılbaşında en keyif alabileceğimiz seçenek olması temel kriterimiz yani.
  • arma aski  (28.09.15 16:04:50 ~ 16:07:02) 
üçüne de gittim amsterdam'ı daha çok sevmeme rağmen yılbaşını paris'te geçirmek isterdim. daha romantik :) amsterdam daha eğlenceli. önceliğinize göre seçiminizi yapabilirsiniz.


  • sanguine mcqaer  (28.09.15 16:22:41) 
barcelona


  • peggy  (28.09.15 16:23:21) 
geçen yılbaşı paristeydim. yılbaşında ipini koparan dışarı çıkmıştı. eyfel-şanzelize bölgelerinde aşırı ve kuru bir kalabalık ve izdiham vardı. öyle gösteri, havai fişek falan da yok ha. özetle çok soğuktu ve bir bok yoktu. restoran, konser vs bir programınız olmayacaksa pariste girmenizi tavsiye etmem. barcelonaya hiç gitmedim. amsterdam sempatik bir şehirdir. bence soğuğu göze alıyorsanız amsterdama gidin.


  • i ve been mistreated  (28.09.15 16:29:02) 
barcelona. amsterdam kendini çok çılgınmış gibi gösteriyor ama değil. paris paris işte. sevgiliyle romantik gidilecek şehir. barcelona rahat, kasıntı değil, eğlenceli olur.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (28.09.15 21:24:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.