[]

Outlook uzmanları, bana yardım eder misiniz?

Diğer iş yerlerinde nasıl bilmiyorum ama bizim mailler belli bir süre sonra outlook arşive gidiyor. Yani misal 1 ay kadar bir mail gelmemişse ilgili klasörün içi boş görünüyor, Arşiv'den arattığımızda (Enterprise Vault => Archive Explorer) o klasörün eski maillerine ulaşabiliyoruz.

Bu bilgiyi verdikten sonra soruma geçeyim.

A klasörüyle işim artık kalmadı, bu klasördeki tüm verileri B klasörüne aktarmak istiyorum. A klasörünü B'ye sürüklersem alt klasör olarak çıkıyor ki bunu istemiyorum. Ben istiyorum ki A klasöründeki tüm mailler B klasörüne aktarılsın. Bunu nasıl yapabilirim? Ama şu detayı da vermem gerek: A klasörü şuan boş. İçinde hiç mail yok, hepsi arşive gitti. İstediğim şey çok mu imkansız acaba?

 
o klasörlere elle mi atıyodun mailleri yoksa bi kural mı oluşturmuştun? aslında A'nın içine koyduğun mailler için bi kural oluşturup B'ye yönlendirsen A'yı da silsen. ama arşivde de aynı klasörler şeklinde duruyor herhalde di mi? ve istediğin arşivdeki A'nın içindekilerin de arşivdeki B'nin içine mi aktarılması sanırım? öyleyse de klasörün içinde ctrl+a yapıp sağ tıkladıktan sonra taşı diyerek B'yi seçersen olmalı.


  • tepedeki psychedelic adam  (28.09.15 11:02:58) 
Klasörün içi boş ki şuan. Yani ctrl+a yapabileceğim bir öğe yok. Hepsi arşivde.


  • dessy  (28.09.15 11:07:01) 
yani arşivde de A ve B klasörleri var di mi? arşivdeki A'yı B2ye aktarmak istersen o şekilde yapabilirsin.
normal A'da da boş olduğuna göre neyi taşıyacaksın? bu A'nın içini bir kural oluşturarak dolduruyosan yani x'ten geleni A'ya gönder gibi şeyler oluşturduysan onun B'lisini oluşturabilirsin işte? anlamadığım bişeyler var sanki.

  • tepedeki psychedelic adam  (28.09.15 11:15:47) 
Arşive girince A - B klasör farkı yok ki? Yani şu mail A klasörüne ait diye bir sonuç çıkmıyor. Ben bu boş olan B klasörünü silsem arşivdeki mailler de silinmiş olur mu? Bari öyle yapayım?


  • dessy  (28.09.15 11:18:49) 
bende karıştı iyice :) A boştu hani. normal B klasörünü silersen arşivin silinmemesi lazım, arşiv sonuçta. ki niye siliyosun zaten? ben karışmıyım olmazsa. istemediğin bi mail silinir filan.


  • tepedeki psychedelic adam  (28.09.15 11:22:47) 
Ay çok pardon, asıl bende karıştı işler. A boştu, B değil :(


  • dessy  (28.09.15 11:43:43) 
yani ben olsam silerdim herhalde klasörü. arşivde onların duruyor olması lazım. ama boş olan A'nın B'ye aktarılmasından kastın ne o zaman diye düşünmüyor değilim.


  • tepedeki psychedelic adam  (28.09.15 12:06:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.