[]

4G - 4.5G muhabbeti

Ne zaman aktif ve efektif kullanmaya baslariz? yeni bi telefon alacagim ama 4gsi yok. 3g var. 2 sene idare etmez mi 3g? Ben hala 3g yi tam olarak kullanamiyorum ki ara sira telefon cekmiyor edge ile baglaniyorum.




 
Nisan ayında başlayacağını duymuştum en son.


  • animalman  (28.09.15 08:23:36) 
telekomcu arkadaslar daha iyi bilir diyecegim ama benim de gorusum su sekilde. hali hazirda belirli altyapilar hazirlanmistir ve nisana kadar da test asamalari falan surer. nisan da adam akilli kullanilir tabi su var nisan ayi'na kadar herkesin kullanimina acilamayacagindan hangi il ve ilcede tam kullanimda baglanti performansi alacaklarini bilemezler. su var tabi veri hizi ve performansi iyi oldugu icin 3g'ye gore daha efektif olacaktir.

3g seni idare etmez mi? bu senin kullaniminla alakali bir durum. su hali hazirda bu hiz sana yeterli geliyorsa bir problem yok. eger ultra hizli dosya indireyim, videolar sipsak acilsin vb. seylere takilmiyorsan bir sey olacagini sanmiyorum.
  • evimin paspasi  (28.09.15 08:30:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.