[]

Sony vaio dizüstümüze format atılması gerekiyor...

...da ben bu işlerden gerçekten anlamıyorum. Bana yardımcı olacak sevgili arkadaşlar çıkabilir mi, birlikte yemek yeriz, kitap hediye ederim falan.

Hı, sahiden yok mu yardımsever biri?


 
aga torrentten istediğin bi os indir çek cd'yi yaz google'a format nasıl atılır diye, gerizekalıya anlatır gibi anlatan siteler var. böyle şeyleri öğrenmek zor değil.


  • hubris  (27.09.15 23:42:49) 
windows kac ?


  • fakyoras  (27.09.15 23:46:54) 
Sana kolay yoldan anlatayım. Format atmadan önce driver pack software'in isosunu indir yazdır dvdye. Ya da hddye at orayada daemon toolsun installını at. İnternetten win7 isosu indir hatta saglamindir diye bir site vardı oradaki linkler hızlıydı ve türkçeydi. Türkçe sorun olmazsa kat.crden istedigin windowsu indir. imgburn ile bootable olarak yaz dvdye. Biosa gir. First Boot device'i cdrom yap ikinciyi hdd yap. Boot ekranında cdyi arayacak. Herhangi bir tuşa bas. Kur sonra. Eğer sürücüyü silmezsen windows.old adlı klasöre gider senin dosyaların.


  • wolka  (27.09.15 23:48:33) 
@hubris ben daha fena gerizekalıyım.
@fakyoras galiba 7'dir.

  • lazarus  (27.09.15 23:49:02) 
çoğu dizüstlerinin içinde windows oluyor açılırken bir tuşa basıyorsun otomatik kuruyor daha önce komple formatlanmadıysa tabi.

bilgisayarı açarken f10'e bas bi bakalım ne olacak. veya Vaio Assist tuşu varmış o varsa ona bas.
örnek video:www.youtube.com
  • klakie  (28.09.15 00:09:24 ~ 00:18:10) 
getir atalım


  • kosun lan mevzu var  (28.09.15 00:15:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.