[]

fistan'ın yardıma ihtiyacı var

fistan iki üç aylık bir kız. sabah işe gittiğimde orada sağa sola koştururken buldum. pembe bir tasması vardı. herhalde sahipleri gözleri kör olunca sokağa attılar. veterinere götürdüm akşamında. oradaki veteriner beni başka bir veteriner göz merkezine yönlendirdi. muayene ettirdik ve veteriner iki gözünün de ameliyat olması gerektiğini söyledi. 2400 tl tutan ameliyat masrafını sokak kedisi olduğu için 1000 tl'ye düşürdü. paranın bir kısmını topladım. geri kalanı için yardımınıza ihtiyacımız var. fistan'a yardım eder misiniz?

fotoğraflar: www.facebook.com

özgür kök
(0535) 747 98 62
guttsay@gmail.com

modlara rica etsem bir süre sabitleyebilirler mi?

 
Hesap no veya paypal verirsen maaşlar yatınca azar azar da olsa bir şeyler yollarız. Damlaya damlaya göl olmuştu defalarca.


  • r_u_h  (28.09.15 01:08:55) 
Hesap no alalım


  • innerbliss  (28.09.15 09:21:10) 
Celal Özgür Kök
Ziraat bankası
Hesap numarasi: 63221947 5002
İban: TR870001000889632219475002
  • sarhosken alinan hesap  (28.09.15 12:46:26) 
Ameliyat tahmini ne zaman olur?
Ayrıca gelişmelerden haberdar ederseniz güzel olur.

  • büyük engizisyoncu  (30.09.15 01:33:38) 
@büyük engizisyoncu

parayı topladığım zaman ameliyat için gidip gün alacağım. 600 tl civarında para toplandı. hem buradan hem çevremden. fistan şu anda evde. veteriner hekimin verdiği göz damlasından kullanılıyoruz. atlayıp zıplıyor sürekli. evde benim kızlarımdan ayrı tutmak dışında bir sıkıntı yok. ev soğuk savaş alanına döndü.
  • sarhosken alinan hesap  (30.09.15 11:33:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.