[]

hadi bana telefon alalım..

bütçe 1000-1500 arası. aşağıdaki telefonlar benim aklıma yatan alternatifler. hangisi daha verimli, mantıklı olur ? kullananlar yorum yapabilir ya da aşağıdakiler dışında alternatif sunabilir.

telefonla napıyorum, bir çok sosyal medya uygulamasının yanında google amcaya bişiler sorma, haritaya bakma, işe yarayan günlük kolaylıklar sağlayan uygulamaları deneme, video çok izlemem ama kamera önemli sayılabilir, ha bi de spotify.

www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com

 
Zenfone 2'yi elerim ben, ardından g3 2. planda olurdu, g4 stylus ekranı çok büyük benim için mesela, m4 aqua bu senenin modeli ve güzel bir model ama sanırım sd kart takılamayan 8 gb modeli var ülkemizde, bu da spotify için problem. Evet çok güzel hepsini yedim, yine g3 ve g4 stylus'un performanslarını karşılaştırırdım ben olsam ve bir z3 compact'a bak derim.


  • atom karincanin torunu  (27.09.15 23:17:38) 
www.epey.com

Buyrun.
Su gecirmez
kamerasi piyasadaki en iyi kameralardan biri ( daha iyisi xperia z5'te var, daha piyasaya cikmadi)
sarji uzun sure gider
google play tum android telefonlarda var, verdiginiz butun telefonlarda ayni uygulamalar calisir.
  • fakyoras  (27.09.15 23:19:16) 
G3 Z3c başkasına bakmana pek gerek yok. Zenfone 2'yi direk sil kafadan zaten, yıl olmuş 2015, bir santimlik telefon mu üretilir ak...


  • gunde 3 litre kola icen adam  (27.09.15 23:20:20) 
ben de xperia z3 compact diyorum


  • sporty  (27.09.15 23:26:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.