[]

Ankara Elvankent'e giden dolmuşlar nerelerden geçiyor?

İyi akşamlar. İstasyon Caddesi'ne giden dolmuş ve otobüsler nereden geçiyor acaba? Kızılay'dan veya Balgat'tan geçen herhangi bir dolmuş veya otobüs olursa çok daha iyi olur. Kolaylık olması açısından gideceğim yer Etimed Hastanesi'nin yakınındaymış.




 
meşrutiyet caddesinden geçmesi muhtemel.(paralı otobüs)


  • tosunpasa  (27.09.15 23:34:57) 
elvankent dolmuşları etimed hastanesinin yakınından geçmez. sincan dolmuşlarına binmelisiniz.


  • godoy  (27.09.15 23:45:27) 
elvankent dolmuşları emirlerde istasyon caddesinden sapar ahi elvana döner oradan dolaşır siz istasyon caddesinden devam eden araçlara binseniz daha iyi petrol istasyonunun orada inmelisiniz sanırım (etimed caddeye uzak değil zaten)
kızılaydan metroya binerseniz ümitköyde inip ringe binebilirsiniz sincan fatih ringlerinden herhangi biri
kızılayda meşrutiyetten ve güvanparkın arka tarafından (buranın adı tam olarak nedir bilmiyorum ama bildiğimiz büyük güvenpark durağı değil, askeri bişeyler olan arka tarafta bir yerde) paralı beyaz arabalar kalkıyor
sıhhiyeden dolmuş kalkıyor
necatibeyden de geçen otobüsler var
balgattan bu taraf gelen hiç bilmiyorum.
  • niye ama  (28.09.15 00:05:42) 
alternatifler:

1. kizilay'dan metro + umitkoy'den sincan ring otobusu
2. sıhhiye'den banliyo treni (inis emirler istasyonu)
3. sıhhiye kopru ustundenn sincan dolmuşu
2. kizilay'dan (genel kurmay'in yanindan parali otobus)

ortalama variş: 1 saat
tercih sirasina gore dizili.
  • helenart  (28.09.15 01:23:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.