[]

Whatsapp WiFi sorunu

Yeni modemimde whatsapp ı evdeki WiFi ile kullandığımda mesajlarım geç gidiyor ve ara ara bağlantım kopuyor. Eski modemle ve operatörün internetiyle bir sorun yok. Sanırım modem de bir sorun var ama nedir anlayandım. Normal internette bir sorun yok sadece whatsapp ta oluyor bu sorun. TTnet fiber net kullanıyorum modem full çekiyor.
(Dün yazmıştım ama cevap gelmedi bir daha deneyeyim dedim)



 
modemin kanalını değiştirmeyi denesene bir


  • Dönmezer  (27.09.15 21:53:49) 
bilmiyorum derdine derman olur mu ama yinede 2 sene önce bende buna benzer bir sorun yaşadım.
whatsapp mesajlarım geç gidip duruyor bazen de hiç gitmiyordu wifi ile bağlandığım zamanlar, en son operatörümü aradım ve sorundan bahsettim, operatörün interneti ile alakalıymış, wifi görmezden geliniyormuş, bir iki dakikada halletmişlerdi.

  • dirty pussy and cock  (27.09.15 22:18:45) 
ios kullanıyorsan tecrübe etmedim ama eğer android kullanıyorsan eski sürümlerde (android sürümleri) böyle problemler olabiliyor. uygulamalar kilit ekranında yetki alamayabiliyor veya uyutuluyor. ya da kullandığın 3.parti ram temizleme uygulamaları da buna sebep olabilir. (android ise tabii) muhtemelen sorun telefondadır eğer imkanın var ise başka bir telefon ile dene sorunu anlayacaksın.


  • master of code  (27.09.15 22:25:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.