[]

Sorum oncelikli erkeklere

Ilk goruste asik olaniniz var mi? Veya sonradan asik olduysaniz hangi ozelliklerinden etkilendiniz? Veya ilk gorusmenizde bu is olmaz, gelecek goremiyorum dediginiz birini nelerden dolayi istemezsiniz?




 
Var.
Her kiside degisebiliyor ama guzellik asla tek basina yeterli degil.
Guzellik disinda baska bir olayi olmayan bos beles biri oldugu icin.

Not ciddi iliski olarak tabii
  • floydian  (27.09.15 19:51:02) 
şimdi erkek olarak bir kızı ilk gördüğümde çok rahat asla ilişki yaşamayacağım kızlar kategorisine koyabilirim. güzel değil yani, dış görünüş nedeniyle ne olursa olsun olmaz büyük bir estetik ameliyatı geçirmekdikçe.

ilk görüşte aşk da olmuyor ama inanılmaz bir elektrik alma durumu olabiliyor. sanki uzun zamandır tanıyormuşum gibi hissediyorum o kişiyi. böyle omzuna kolumu atasım, sarılasım geliyor. çok güzel olması da gerekmiyor, garip bi durum. böyle bir samimi hisler oluyor.

bu 2 sınıfa da girmeyenler de var tabi. onlarla da tanıdıkça zamanla birşeyler olma şansı var ama direkt potansiyel sevgili gözüyle yaklaşmıyorum onlara, asla aramızda birşey olmaz sınıfına da koymuyorum. muhabbet sırasında çaktırmadan alttan alttan kendini övmeye çalışanlardan soğuyorum ben. kendimi rahat hissettiren, samimi konuşanlar daha çekici geliyor. ilk görüşmede çok kasıntı, yapmacık, stresli falansa direkt elenir karşıdaki.
  • benim adim kerim hepinizi severim  (27.09.15 20:02:28 ~ 20:16:47) 
Var. Ilk goruste de asik oldum, sonradan sevdigim de oldu. Sonradan asik oldugumda kisiliginden, gayet entelektuel bir insan olmasindan etkilendim.

Bu kisi olmaz diye bir kriterim yok, zira ask oldugu zaman kriter dinlemiyor. Ama cok da salak biri olursa kendimi frenlemeye zorlarim. Aramizdaki zevk ve ilgi farkliliklari umrumda olmaz.
  • lesmiserables  (27.09.15 20:06:51) 
Bi erkeğin ilk görüşte aşık olması çok zor.


  • sen nerdeydin simdiye kadar  (27.09.15 20:16:46) 
ben oldum. aynı işyerındeydik. ilk görüşte hemde. açılmak için 2 sene bekledim. 3 aydır bereberiz. ama olmuyor. ayrılacağız. çok farklı ınsanlarmışız. soğudun mu deseniz. hayır. her an onu düşünüyorum.


  • erektus  (27.09.15 20:20:25) 
ilk goruste asik oldum. daha once inanmiyordum buna.

benim icin kilosu fazla olan biri tercihim olmaz.ne olursa olsun.

birde eakiden hep guzellige bakardim ama artik kisiligin daha onemli oldugunu dusunuyorum.
  • qavqaw  (27.09.15 20:21:22) 
her çeşit aşık olmuşluğum var ama değinmek istediğim husus o değil. ilk görüş ikinci görüş bunlar detay.
bacak boyu önemli, kalp damar sorunlarına yatkın olmaması çok önemli, dişleri de tamam olmalı. aman diyim bunlara dikkat edin alıcı gözle bakarken.

  • kargn  (27.09.15 20:26:34) 
ilk görüşte aşk tamamen bir hata, bir insanı tanımadan bulaşmıyacaksın arkadaş ben bunu zor yoldan öğrendim. tanımak derken beraber flirt edip birbirini tanımak değil, samimi olduğunuz ortak bi tanıdık varsa mutlaka her detayı öğrenmeye çalışırım. çünkü nankörlük ile uğraşmak asla istemiyorum bir daha.


  • masa penisi  (27.09.15 20:28:14) 
ilk görüşte aşık olmadım ama dibimin düştüğü oldu.
sonradan aşık oldum, genelde samimiyeti, bana değer verdiğini görmek ve tabii ki güzelliği sebepler arasında.
ilk görüşte beğenmediysem psikolojik olarak bir daha beğenmiyorum, devamı gelmez yani.
güzel değilse, şişmansa, bencilse, ses tonu kötüyse, ahmaksa (kız dediğin aklıyla da mest etmeli), davranışları mesafeli ve soğuksa, dediklerime değer vermiyor ve dediklerimi yapmıyorsa geleceği yoktur.
  • neysene  (27.09.15 20:43:22) 
İlk görüşte evet. Çok güzeldi çünkü.


  • mandalina kokusu  (27.09.15 20:54:19) 
olmadım. ilk görüşte aşk illüzyondan başka bir şey değil.


  • sayns  (27.09.15 21:18:07) 
Öncelikli bir erkek olarak cevap vereyim. Evet ilk görüşte aşık oldum, tanıdıkça daha da aşık oldum.


  • r_u_h  (27.09.15 21:44:56) 
@acemi kac yasindasiniz , bir de er kisisi gorusmenin ilk gorusme aninda bu is olabilir diyip bir saat sonra tam olarak aradigim ask bu degil diye kestirip attigini soyledi. Sonradan da olmaz eminim dedi. Imkansiz gibiymis


  • dilem  (27.09.15 23:44:38) 
ilk görüşte aşık oldum, sevdim, evlendim, 5,5 senedir çok mutluyum.


  • basond  (28.09.15 00:37:12) 
çok çok zarif güzel bakmalara doyamayacağın biriyse işte orda bi hormonlar bişeyler salgılanıyor bizim erkek milleti de onu aşk sanıyor. genelleme yapılmaz tabi ama ilk görüşte aşk falan hikaye erkek anatomisi için.


  • Golgi  (28.09.15 10:29:43) 
bir kere asik oldum.

neden olmaz kismi ise komik gelebilir ama (ki yazarken de guluyorum) sanki insanlar is gorusmesi yapiyormus gibi konusuyor olmalariydi veya onlar oyle davrandiklarinin farkinda degildi\lerdi sanirim.

ergen zamanlarin en guzel ozelligi seni bir maddiyata gore siniflandirmamasi. en kotu ne bileyim hep monotonluk olurdu vs. ondan dolayi ayilirdik.

diger turlu ilk ise girdigim zaman bu sefer daha ikinci-ucuncu cumlelerinde araba, ev, is vs sormaya basladilar. ekstra kirmamak icin bir kez daha gorusup, sonrasinda irtibati kestim. hala daha keserim.

bilmiyorum yas araligi kac tabi ama kendimi bildim bileli insani bu tip seylerle olcmemek gerektigine inandim. sevgi esittir araba veya ev demek degil, ona yardimci olabilmektir.

hangi ozelliklerden etkilendigime gelirsek,

bir insan kendini gelistirebilmeli, etraftaki insanlara gore aşık atmamali, kadin da olsa kendi ayaklari uzerinde durabilmeli ve gelecege dair planlari varsa mantik cercevesinde korkmadan soyleyebilmeli.

gecmise baktigimda hep sümsük, devamli bir magduriyet icinde, hep sorunlarin onlari buldugu insanlar vardi. benim de hayatimda zorlu zamanlar oldu, oluyor da ama kimsenin enerjisini dusurmek veya omrunden omur almak icin salak, dengesiz harektlere girmiyorum. kisilik-karakter meselesi.

is eger insan tanimaksa ailesini de tanimakta fayda var.

hayatimda para,ev vs. ilgilenmeyen iki kadin oldu. birisi psikolojik sorunluydu, digeri de il disinda oldugu icin beraber olamadik.
  • evimin paspasi  (28.09.15 10:42:20 ~ 10:45:01) 
14 yaşında olmuştum. Çocukken mümkün sanırım.


  • arnold schwarzeneger  (29.09.15 09:26:33) 
yok öyle bir şey. aşk dediğin şey bir insanın komple her şeyine olunur. kimsenin gülüşüne, tipine, ağzına gözüne aşık olmazsın. o hoşlanmaktır, beğenmektir, etkilenmektir. aşık olmak için tanımak gerekir.


  • sen git ben geliyorum  (30.09.15 12:59:58) 
İlk görüşte sadece "tipten etkilenme" olur. Aşk olmaz. Arkadaşken, "bunun gibi sevgilim olacaksa ölmeyi tercih ederdim", hoşlanma sürecinde ise "yok ya bu iş olmaz" dediğim adamla evlenmek üzereyim. Büyük konuşmamak gerek.


  • pandispanya  (30.09.15 13:37:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.