[]

size bir ev satin alalim

istediginiz yerden secebilirsiniz. cok ucmamak kaydiyla. mesela beykoz konaklari, zart villalari, sehzade beylikleri, cort tower gibi cook cok pahali yerler olmasin.

5 kisilik bir aile oldugunuzu dusunun. nereden ev alirdiniz ?

bana bir miktar miras kaldi da yakinda evleniyorum o yuzden ev bakmaya basladim, sehir planlamacisi bir arkadasim kesinlikle mimarobayi onermisti ama asil mesele iste hangi firma hangi siteden ev almaliyim. sizin fikirlerinizi ogrenmek istiyorum. alirsam caya beklerim.

 
şehir planlamacısı arkadasınız şehrin merkezine uzaklıktan habersiz sanırım mimaroba derken.
büyükçekmece dese neyse,
kadıköy den alın.
  • ykyt  (27.09.15 19:19:02) 
kadikoy taksimde fiyatlar pahalidir. bir de o kadar shrin icinden alinca trafik ile de ugrasmak zorunda kalior insan.


  • charlotte blanc  (27.09.15 19:40:20) 
valla mimaroba dan trafiğe daha çok dalacaksınız.tabi nerede calıstıgınız önemli. şehrin biraz merkezinde olunca ulaşım imkanı daha çok.vapur metro marmaray vs.


  • ykyt  (27.09.15 19:51:11) 
avrupayı bilemem de anadoluda alacak olsam caddebostandan alırdım


  • gaza gelen  (27.09.15 19:53:19) 
bostancı

şehrin her yerinden günün her saati tren,otobüs,minibüs,dolmuş,metro,vapur ve helikopter ile ulaşılabilen çogzel bir yer.
  • azizakin  (27.09.15 20:11:03) 
Beliktaş çitlenbik sokak


  • i ve been mistreated  (27.09.15 20:12:28) 
obaaaa alanım.

ilk tercihim kesinlikle çiftehavuzlar-caddebostan-suadiye sahil parselindeki evler olurdu. Evet pahalı ama istanbul'un en güzel lokasyonu. Bisiklete bin caddede kahve iç sahile in hepsi yürüyüş mesafesinde.

ikinci tercihim altunizade'de mesa koru evleri var. eski ama harika bir projedir. bütçen ne bilmiyorum ama bakmanı öneriririm.

üçüncüsü de nispetiye caddesine yakın etiler-akatlar bölgesinden bir ev.
  • aida bardak  (27.09.15 20:20:51) 
yukarıdaki öneriye uyup sırf kahve içmek için suadiye-çiftehavuzlar-caddebostandan ev alma. abuk subuk rakamlar. ve ulaşım alternatifin yok. araban olsa trafik var araban yoksa sarı dolmuşlara mahkumsun. anadolu yakası düşünüyorsan acıbadem, hasanpaşa, ibrahimağa tarafı olabilir. mimarobayı geç büyükçekme-beylikdüzü ise o trafik yıpratır. 5 kişinin beş tane arabası yoksa hasanpaşa,acıbadem mantıklı olur metro,metrobüs,marmaray hepsine ulaşım kolay.


  • mr fusion  (27.09.15 20:41:13) 
üstteki arkadaş çok haklı ben saçmalamışım pardon caddebostan yerine ibrahimağa'dan al. evet. kahve de içme.


  • aida bardak  (27.09.15 20:45:09) 
Şahsen lokasyon için bir şey diyemeyeceğim ama naçizane tavsiyem İstanbul'un deprem tehlikesinde olduğunu unutmadan bölge/bina tercihi yapın.


  • theworldismine  (27.09.15 20:47:28) 
riva tarafından arsa alın, 3 sene sonra istediğiniz yerden istediğiniz 3 tane ev alın :)
(biraz abartmış olabilirim)

  • jeanluc  (28.09.15 17:19:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.