[]

Sac acik spor yapan kizlar

Terlemiyor mu? O saclar yapismiyor mu? Oraya buraya girmiyor mu?

Neden saclari salina salina spor yapiyolar anlamiyorum. Sizce neden?

Not: cunku kezban, kiro vs cevaplar kabul edilmeyecek

 
Bir iki yil oncesine kadar saclarim uzundu, bir erkek olarak cevap vereyim :)

Acik sacla yapmak istedigimde yapamiyordum. Oraya buraya giriyor, yapisiyor, garip hal aliyor.
  • fakyoras  (27.09.15 12:23:41) 
ya ben de anlamıyorum onları. benim toplamam yetmiyor bir de sıkı topuz yapıyorum anca öyle kurtarıyor.
belki spor yaparken karizmadan da çizdirmek istemiyorlardır kendilerine sormak lazım

  • sta  (27.09.15 12:26:53) 
yoo hic rahatsiz olmuyoruum. voleybol oynarken sadece maclarda topluyorum. koşarken ozellikle saliyorum cunku iyice terletiyor ve o sonlara dogru toplayip ordugumde feci bi serinlik hissi duyuyorum. sac boyum soyle

twitter.com
  • rubiks cube  (27.09.15 12:31:12) 
Kisiden kisiye degisiyordur. Kimi toplayarak rahat eder, kimi de toplamadan...

Bu arada rubiks hanim, kalpli yastiginiz cok guzelmis.
  • gencliginde metalci dovmus hikmet amca  (27.09.15 12:41:05) 
O twitter gercek mi


  • kosun lan mevzu var  (27.09.15 12:55:53) 
dışarıda tempolu yürüyüş yaparken toplamıyorum, çok fazla terlersem toplarım ancak. açık saçın verdiği his beni pek rahatsız etmiyor çünkü günlük hayatımda neredeyse hiç toplamıyorum saçlarımı. alışkanlık meselesi bence.


  • theseachange  (27.09.15 17:30:06) 
20 tel saçım ya var ya yok ona rağmen saçlarımı topluyorum çok da uzun değiller ama ben de bakıyorum nasıl terlemiyorsn arkadaşım sen?


  • indescribable  (27.09.15 17:34:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.