[]

Kredi kartı üyelik ücreti

İyi akşamlar arkadaşlar. Kredi kartı ekstrem geldi ve yıllık üyelik ücreti adı altında 76tl kesinti olmuş. Buna itiraz etme geri alma gibi hakkım var mı. Bilgisi fikri olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim.




 
bankayı ara


  • cekilmis gayfe  (26.09.15 23:41:16) 
once bankayi ara ykb ise iadr eder.


  • tetriste cubuk bekleyen adam  (26.09.15 23:51:46) 
garanti bankasına geri ödeme için talepte bulunmuştum. 1 sayfa uzunluğunda (bkz: ilişki bitiminde yazılan devasa boyuttaki mail) gibi bir mail ile karşılaştım. gidere gider yaptılar. talebinden vazgeç yoksa kartı iptal ederiz dediler. ceplerine bir elli lira sıkıştırdım. kartı iptal etmediler ^^ çok tatlı bir banka bu.


  • darksdantes  (26.09.15 23:52:38 ~ 27.09.15 00:02:27) 
eğer uğraşmak isterseniz, tüketici hakem heyetine başvurarak geçmişe dönük olarak da kesintileri geri alabilirsiniz.ama uzun bir süreç.

patron garanti bankasını arayıp blöf yapmıştı. kartımı iptal ederim diye. onlar da tamam iptal edelim dedi. :)

babam da aynı şekilde cardfinansa blöf yaptı . onlar tamam almayalım dedi.
  • qavqaw  (26.09.15 23:56:35) 
Bankaya göre değişiyor. Dandik bir banka ise geri verir yada puan olarak verir. Tuzu kuru bankalardan ise çok uğraşma derim pek sallamazlar.


  • infernalcadre  (26.09.15 23:59:06) 
Teşekkür ederim arkadaşlar ilgilendiğiniz ve fikrinizi paylaştığınız için.

zxcv en açıklayıcı yorum seninki olmuş ayrıca teşekkür ederim.

world kart. ne dersiniz.

Tekrardan hayırlı geceler hepinize.
  • tayfun27  (27.09.15 00:07:31) 
Zxcv nin yorumu en tüketici dostu olmuş ama ben pek alabileceğinizi sanmıyorum. Hele ki yapı kredi gibi bir bankadan çok zor. (World kart demişsiniz ama Teb Vakıfbank gibi bir çok başkanında world kartı var ben yapı kredi gibi anladım)


  • infernalcadre  (27.09.15 00:16:07) 
kredi karti aidatini tuketici hakem heyetinden geriye donuk 10 yillik her turlu alirsiniz.biz bu isi yapiyoruz.(hukuk burosu) yaklasik 300 dosyamiz vardi.hepsini de aldik.


  • qavqaw  (27.09.15 00:24:49) 
infernalcadre evet abicim yapıkredi. çok da memnundum şahsen. ilk kez alıyolar. 2-3 senedir kullanırım. Normalde önemsemem ugraşmam, uğraşamam da açıkçası. diğer taraftan bakınca da çok geldi. Durduk yere niye öyle bi mebla kalsın ki yanlarına. derler ya sinek küçük ama mide bulandırır öyle bişey oldu bendeki sanki.

qavqaw daha detaylı bilgi alma şansım var mı. Ne gibi süreçler var önümde. olmadı bi başvurayım uzarsa uğrasmasam olur mu.

ikinizde sağolun arkadaşlar.
  • tayfun27  (27.09.15 00:34:26) 
zxcv direk heyete mi gideyim yoksa bi arayıp konuşmakta fayda olur mu? Aradığımı varsayarsak nası bi edebiyat yapayım. alttan mı almalı. bağırıp çağırmalı mı.hangi uslup daha doğru olur.


  • tayfun27  (27.09.15 00:37:30) 
@qavqaw
Dostum bana msj gonderebilir misin bi iletisime gecmem gerek seninle mobilden giriyorum sana zahmet.

  • isott  (27.09.15 00:44:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.