[]

Hindistan cevizi unu

Medikal sebeplerde dolayı unlu şeyler yememem gerekiyor. Ama hamur işine acayip düşkünüm. Sinirim de bozuluyor yiyemedikçe. Spagetti diye kabak yiyorum öyle bir içler acısı durum :/ (ama güzel oluyor yani, bolonez soslu falan)
Arada nefsimi köreltmek için kreptir, börektir bir şeyler yapacağım. Bir sürü tarif var da çoğu ecnebi sitelerinde ve hindistan cevizi unu kullanıyorlar. Türkiye'de nereden alınır, bulunur bilen var mı?



 
glutensiz unlar var. onlar da mı iyi gelmiyor acaba?


  • sutlu nescafe  (26.09.15 18:21:04) 
doktorum buğdayın yakınından geçme dedi. glutensiz olması da farketmiyor.


  • union of disjoint intervals  (26.09.15 18:29:29) 
hindistancevizi ununu evde yapabilirsiniz. şöyle tarifler var:
www.slingomom.com

aynı şekilde badem unu da yapabilirsiniz.

bitkisel kaynaklı başka bir unsa nohut unu/humus unu. size ne kadar uyuyor bilmiyorum ama bu un internette de satılıyor, metro marketlerde de var.
  • inawen  (26.09.15 19:15:01) 
teşekkür ederim. çok zahmetli görünüyor, kabuk kırma kısmından korktum :)


  • union of disjoint intervals  (26.09.15 20:53:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.