[]

Kaliteli Su Matarası

Selam

Soğuk içecek taşıyacağım hafif bir mataraya ihtiyacım var. Su içeceğim aslında.
Sağlıklı malzemeden olmalı. (Plastik/mikalar bile çeşit çeşit)
Cam çantada hele benim çantada hemen kırılır diye düşünüyorum.

0,5-1 lt arası olmalı. Dayanıklı olmalı Kesinlikle sızdırmamalı.Ve kesinlikle sağlıklı malzemeden olmalı.

En iyi matara nerede? :)

Teşekkürler.

 
ben bunu litalimonata.com kullanıyorum. içi cam, su içmek kolay. ucuz 2tl.


  • cptxxx  (26.09.15 18:21:40) 
stanley kesinlikle


  • battal gemalmaz  (26.09.15 18:29:21) 
plastik matarada nalgeneyi tek gecerim. bpa free, saglikli, tas gibi. 3 tane geldi gecti elimden, bir tanesini yere koyup mac bile yaptik, en az 20 defa 15 metreden düsmüs olabilir. catlamadi, disi cizildi sadece. emektar cok cekti, en son kapagina bicak yemesiyle sizdirmazligini yitirdi, benim hatamdi, öldü. kapagi mataranin en gücsüz yeri, ama bu bile yukarida saydiklarima dayanmasina yetiyor. bir de icinde tang veya corba yapma, kokusu sinmesin, ciksin diye bir hafta kullanamiyorsun.

harici olarak primus, sigg, mckinley, camelbak bakmani öneririm. alüde sigg severim, motörhead vs vs de var tabi de sigg iyidir, hostur. tabi metaller 15 metreden atinca yamuluyor.

ha bir de nalgene genis kapakli, ondan ayrica seviyorum. kapagindaki halkadan karabinayla tutturur ordan tasirim genelde.

ahanda bu:
hydrationanywhere.com
  • wiillii  (26.09.15 18:36:12) 
www.dr.com.tr

inanılmaz memnunum. daha ucuz bi yerden bulursan da alabilirsin. ağızlık kısmını yıllarca yıkama yine de koku yapmıyor ve ben de su kouyorum içine. neredeyse bir gün boyunca aynı kalıyor sıcaklığı. soğuk için çok iyi.
  • bıdıbıdı  (26.09.15 18:42:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.